VTK HÖK Elérhetőség

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nkevtkhok

Központi e-mail cím: vtk.hok@uni-nke.hu

Instagram oldal: https://www.instagram.com/nke.vtk.hok/

Irodánk: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca 12-14, Oktatási épület 04.

 

Az EHÖK anonim panaszkezelő felülete elérhető ITT

 

A Hallgatói Önkormányzat elérhetőségei

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nkevtkhok
Központi e-mail cím: vtk.hok@uni-nke.hu
Instagram oldal: https://www.instagram.com/nke.vtk.hok/
Irodánk: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca 12-14, Oktatási épület 04.

Bemutatkozás:

Bemutatkozik a választmány:

A választmány HÖK legfőbb döntéshozó szerve. Az üléseken döntések születnek, ötleteket kerülnek megbeszélésre, hogy minél színesebb, izgalmasabb programokat kínáljunk mindenkinek. Ők is hallgatók, akik szeretnének segíteni a többieken, ezért vállalták a tisztséget.

 

Az Elnökség

Két Választmány ülés között mi irányítjuk HÖK-öt. Bármivel lehet keresni minket, mindig szívesen segítünk!

Huncsik Dániel

Elnök

Elérhetőség: Huncsik.Daniel@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Huncsik Dániel vagyok, harmadéves építőmérnök hallgató. Már elsőéves korom óta a HÖK tagja, és alelnöke vagyok, jelenleg pedig második elnöki ciklusomat töltöm. Mindig is fontos szerepet töltött be az életemben a közösség, ezért is jelentkeztem már gólyaként a választmányba. Célom elnökként is egy határozott és produktív közösség felépítése, mellyel hatékonyan képviselhetjük a hallgatók érdekeit, megteremtve azt a közeget, melyben az itt töltött évek meghatározó élménnyé válnak számotokra! Kérdéseitekkel bármikor fordulhattok hozzám, valamint a csapat bármely tagjához bizalommal!

Lucz Richárd

Elnökhelyettes

Elérhetőség: Lucz.Richard@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Lucz Richárd vagyok, másodéves környezetmérnök hallgató. Úgy éreztem már egyetemi tanulmányaim kezdetén, hogy szeretnék aktív tagja lenni az egyetemi hallgatói életnek, így jelentkeztem választmányi tagnak, majd hallgató társaim javaslatára beadtam pályázatomat a Sport- és Kulturális ügyekért felelős alelnöki posztra. Majd második évemben Általános alelnöki pozíciót nyertem el. Munkám során a legfőbb cél, az egyetemi élet színesebbé és változatosabbá tétele, diáktársaim és a HÖK segítése.

 

 

Nagy Zétény

Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Nagy.Zeteny@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Nagy Zétény vagyok, harmadéves építőmérnök hallgató. A Hallgatói Önkormányzat tagjai idei évtől lettem, illetve a Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki pozíciót is idén nyertem el. Másodévesként jelentkeztem a Zsuffa István Szakkollégiumba, melyben már egy éve a pénzügyi vezetői posztot töltöm be. A legfőbb feladatom a kari hallgatói szociális, illetve anyagi ügyekkel kapcsolatos problémák kezelése. Idén szeretném elérni, hogy egy egységes, stabil rendszer kialakuljon, illetve a már elavult megoldásokat megújítani, reformálni

 

Makra István Gergő

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Makra.Istvan.Gergo@uni-nke.hu

Bemutatkozás: A nevem Makra István Gergő, negyedéves építőmérnök hallgató vagyok. 2020 őszén kerültem be a Választmányi Bizottságba, 2021 áprilisától töltöm be a Tanulmányi ügyekért felelős alelnöki posztot. Célom a hallgatóság és a vezetőség közötti folyékony információáramlás elősegítése, továbbá elsődleges feladatomnak tekintem, hogy segítsek megoldást találni a hallgatók közéleti- és tanulmányi problémáira.

Kozma Tibor Bence

Sport- és Kulturális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Kozma.Tibor.Bence@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Kozma Tibor Bence elsőéves vízügyi üzemeltetési mérnök hallgató vagyok, már a gólyatáborban is éreztem, hogy szeretnék a hallgatói önkormányzat tagja lenni, mert elvarázsolt milyen jó programokat szerveztek nekünk, ezért miután bekerültem a választmányba, egyből megpályáztam a sport és kultúráért felelős alelnöki tisztséget, mert ezt az érzést én is tovább szeretném adni hallgató társaimnak. Célom a lehető legjobb és legtöbb program szervezése a Víztudományi Karon.

 

Bense Marcell

Kollégiumi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Bense.Marcell@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Bense Marcell vagyok, másodéves, építőmérnök szakos hallgató. Szabadidőmet szeretem sporttal tölteni, legyen az futás vagy túrázás. A Hallgatói Önkormányzatnak 2021 őszén lettem a tagja, illetve a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki tisztséget töltöm be. A kollégisták problémáit továbbítom a kollégiumvezetőnek, akivel igyekszünk mindig a lehető legjobb megoldást találni. A Kollégiumi Bizottsággal vállvetve ügyelünk arra, hogy a kollégisták betartsák a házirendet. Fontosnak tartom, hogy a kollégium a hallgatóknak egy kellemes környezet legyen pihenésre, tanulásra és szórakozásra egyaránt.

 

Somogyi Anna

Irodavezető

Elérhetőség: Somogyi.Anna@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Somogyi Anna vagyok, harmadéves hallgató, építőmérnök szakon. A Hallgatói Önkormányzat tagjai tavalyi évtől lettem, illetve az Irodavezetői pozíciót is tavaly nyertem el. Első évesként jelentkeztem a Zsuffa István Szakkollégiumba, melyben már két éve vezetőségi tag vagyok, illetve Szakkollégista társaim megszavazták a bizalmat számomra, így a tavalyi évtől az elnöki pozíciót töltöm be. Irodavezetőként fő feladatom segíteni az elnök munkáját, valamint elkészíteni a választmányi ülések dokumentációit, hasonló minőségi módon, mint ahogy ezt elődöm is végezte. Fontos célomnak tartom még a Szakkollégium és a Hallgatói Önkormányzat még szorosabb együttműködését.

 

Választmányi tagok

Balogh Levente

Beosztás: Kommunikációs referens

Elérhetőség: Balogh.Levente@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Balogh Levente vagyok, másodéves környezetmérnök. Már első félévben érdekelt a Hallgatói Önkormányzat tevékenysége, ekkor csatlakoztam a csapathoz. Kommunikációs referensként feladatom a HÖK közösségi oldalainak kezelése, a hallgatók, a kar és HÖK közötti kommunikáció segítése.

Homoki-Nagy Simon

Elérhetőség: Homoki-Nagy.Simon@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Homoki-Nagy Simon vagy 4. Éves környezetmérnök, és 2. Éves építőmérnök. 4 éve vagyok a hallgatói önkormányzat oszlopos tagja. Kereshető vagyok tanulmányi, és gazdasági kérdésekkel, egyaránt.

Bányai Natasa

Elérhetőség: Banyai.Natasa@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Bányai Natasa vagyok első éves környezetmérnök hallgató. Mindig is nagyon szerettem volna hallgatói önkormányzati tag lenni, a diákoknak segíteni, emiatt jelentkeztem már első félévem során.

Bizalommal forduljatok hozzám problémáitokkal.

Szendrei Zoltán

Elérhetőség: Szendrei.Zoltan@uni-nke.hu

Bemutatkozás: Szendrei Zoltán vagyok, harmadéves építőmérnök hallgató. Immár második éve vagyok a kari Hallgatói Önkormányzat tagja, valamint a választmány által életre hívott Besikolázási munkacsoport vezetését látom el. A hallgatói élet bármilyen problémájával, vagy felmerülő kérdéseitekkel, bátran forduljatok hozzám bizalommal