VTK HÖK Eléhetőség

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nkevtkhok

Központi e-mail cím: vtk.hok@uni-nke.hu

Instagram oldal: https://www.instagram.com/nke.vtk.hok/

Irodánk: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca 12-14, Oktatási épület 04.

 

Farkas András

Elnök

Elérhetőség: Farkas.Andras@uni-nke.hu

„Sziasztok! Farkas András vagyok harmadéves környezetmérnök szakos hallgató. A Kari Hallgatói önkormányzatban már 2 és fél év óta tevékenykedek. Elnökként feladatom a Hallgatói önkormányzat vezetése, irányítása, és a tagok munkájának felügyelete. Célom, hogy a csapatunkból a legtöbbet tudjam kihozni és megteremtsük azokat a lehetőséget számotokra, amivel a tanulás és az itt töltött éveitek is élmény marad. Kérdéseitekkel forduljatok hozzám vagy kollégáimhoz bizalommal.”

 

Homoki-Nagy Simon

Elnökhelyettes

Elérhetőség: Homoki-Nagy.Simon@hallg.uni-nke.hu

„Sziasztok! Homoki-Nagy Simon vagyok, másodéves környezetmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Önkormányzatban 2. éve vagyok tag és idén a Kari elnökhelyettes posztot töltöm be. Ebben a pozícióban fő feladatom a bizottságaink munkájában való segédkezés, azok felügyelete. Az Elnök munkája során felmerülő alapszabályzattal, vagy egyéb belső szabályzattal kapcsolatos kérdések esetén én töltök be tanácsadói szerepet Elnök Úr részére. Az Elnök munkájának koordinálása, illetve az állandó kapcsolattartás a Kar vezetői és a hallgatók közt megfelelő csapatmunkával, na ez a mi víziónk. Az idén 3 éves Kar eddig is nagy átalakulásokon és innovációkon ment keresztül, célunk ezt nem csak megélni, de a továbbiakban segíteni ebben a kar Dékáni vezetését.”

 

Drexler Csaba

Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Drexler.Csaba@hallg.uni-nke.hu

„Sziasztok! Drexler Csaba vagyok, másodéves környezetmérnök hallgató.
Már első év óta a Hallgatói Önkormányzat tagja vagyok, de idén felvettem a Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki címet. Az én feladatköröm a pénzügyek kezelése mind rendezvényi téren, mind az ösztöndíjak szintjén.”

 

Erdelecz György

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Erdelecz.György@hallg.uni-nke.hu

„Sziasztok! Erdelecz György vagyok, másodéves építőmérnök hallgató. A Hallgatói Önkormányzatban nem sokkal tanulmányaim megkezdésétől tevékenykedek, Tanulmányi ügyekért felelős alelnöki pozícióban. Célom az, hogy az előző évhez hasonlóan fenntartsam azt a minőségi kapcsolatot, melyet megalapoztam a hallgatók és a vezetőség között. Szeretném elérni, hogy a létesített csatornákon még gördülékenyebben folytatódjon a munka. Továbbá elsődleges feladatomnak tekintem a hallgatók tanulmányi- és közéleti kérdésekkel felmerülő problémáinak hatékony megoldását."

 

Huncsik Dániel

Sport- és Kulturális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Huncsik.Daniel@hallg.uni-nke.hu

„Sziasztok! Huncsik Dániel vagyok, idén kezdtem tanulmányaimat a karon építőmérnök hallgatóként. Célom, hogy a hallgatók egyetemi éveit minél színesebbé tegyem változatos sportlehetőségekkel és közösségépítő programok szervezésével a Sport- és Kulturális Bizottság tagjainak munkájával közösen.”

  

Kapitány Szabolcs

Kollégiumi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Kapitany.Szabolcs@hallg.uni-nke.hu

„Sziasztok! Kapitány Szabolcs vagyok, másodéves, építőmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Önkormányzatnak idén lettem a tagja, illetve betöltöm a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki tisztséget. A kollégisták problémáit továbbítom a kollégiumvezetőének, akivel igyekszünk mindig a lehető legjobb megoldást találni. A Kollégiumi Bizottsággal vállvetve ügyelünk arra, hogy a kollégisták betartsák a házirendet.”

  

Olcsák Klaudia

Irodavezető

Elérhetőség: Olcsak.Klaudia@hallg.uni-nke.hu

„Sziasztok! Olcsák Klaudia vagyok, harmadéves hallgató, építőmérnök szakon, terület vízgazdálkodás specializáción. Második éve vagyok a választmány tagja, valamint szintén második éve töltöm be az irodavezető pozíciót.  Első évesként jelentkeztem a Zsuffa István Szakkollégiumba, melyben már egy éve vezetőségi tag vagyok. Irodavezetőként fő feladatom segíteni az elnök munkáját, valamint elkészíteni a választányi ülések dokumentációit.”

 

Horváth Csongor

Kommunikációs referens

Elérhetőség: horvathcsongor16@gmail.com

„Sziasztok! Horváth Csongor vagyok, másodéves, építőmérnök hallgató. Már az első évemben is segíteni próbáltam a HÖK munkáját, de csak az idéntől lettem HÖK a tagja. Feladatköröm a Kar - hallgatók - HÖK hármas közötti kommunikáció, illetve a roadshowkra a “toborzásra” és a nyílt napokra a hallgatók megkeresése és felkérése, illetve a szükség esetén segítése. Bármi kérdésetek van írjatok keressetek bátran, akár a HÖK Facebook oldalán akár az Instagram oldalán vagy akár személyesen is, szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.”

  

Aranyos Csanád

Választmányi tag

„Sziasztok! Aranyos Csanád vagyok, a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos másodéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.”

 

Kardos Anett

Választmányi tag

„Sziasztok! Kardos Anett vagyok a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos harmadéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak már harmadik éve vagyok tagja. Az előző két évben a Kollégiumi ügyekért felelős alelnöki posztot töltöttem be. Novembertől a Kollégiumi Bizottság elnökhelyettese vagyok. Bármilyen kérdéssel - főleg kollégiummal kapcsolatban - forduljatok hozzám bizalommal.”

 

Kiss Patrik

Választmányi tag

„Sziasztok! Kiss Patrik vagyok, a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos elsőéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.”

 

Kollár Ádám

Választmányi tag

„Sziasztok! Kollár Ádám vagyok a Víztudományi Kar IV. éves Építőmérnök hallgatója vagyok. Két éven keresztül voltam a Hallgatói Önkormányzat elnöke. Szeretném továbbra is segíteni a HÖK munkáját ezért nem csak a választmánynak, hanem több bizottságnak is a tagja vagyok idén. Bátran forduljatok hozzám bármilyen üggyel kapcsolatban.”

 

Lőrincz István Soma

Választmányi tag

„Sziasztok! Lőrincz István Soma vagyok, Szegedről, harmadéves építőmérnök hallgató a VTK-n, volt Elnökhelyettes és Tanulmányi ügyekért felelős alelnök, valamint a HTVSZÜB, a Tudományos Diákköri Bizottság, a Fegyelmi bizottság stb. volt tagja. 1,5 éve a HÖOK Mentorprogram mentora, elsőéves korom óta a Szakkollégium tagja. Jelenleg a Tanulmányi ügyekért felelős alelnök helyettese, valamint az SKB titkára vagyok. Bátran forduljatok hozzám, ha van valami kérdésetek.”

 

Nyitrai Patrik

Választmányi tag

„Sziasztok! Nyitrai Patrik vagyok, a Víztudományi Kar Környezetmérnök szakos másodéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.”

 

Selinger Tamás

Választmányi tag

„Sziasztok! Selinger Tamás vagyok, a Víztudományi Kar Építőmérnök szakos elsőéves hallgatója. A Hallgatói Önkormányzatnak most vagyok először tagja.”

 

NKE VTK HÖK