RTK HÖK időközi választások

HÖK VÁLASZTÁS

Szeretnéd jobbá tenni az egyetemi életet? Kommunikatív és társasági embernek tartod magad? Tartoznál egy jó hangulatú társasághoz és bírod a pörgést?

Ha minden kérdésre a válaszod IGEN, akkor ne habozz, jelentkezz a Rendészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatába!
Nincs más dolgod, mint letölteni a szükséges dokumentumokat, kitölteni majd leadni a jelentkezésed.

"Ne feledjétek; közületek, de értetek!"

Miért érdemes HÖK-ösnek lenni? 

A Hallgatói Önkormányzatban végzett munka egy „második diploma” készségeivel ruházhatja fel az abban tevékenyen résztvevő hallgatókat. Megtanulhatod a helyes kommunikációt a beosztásukból kifolyólag feletted álló vezetőkkel, kapcsolatokat építhetsz, amik később nagy hasznodra válhatnak. A kérelmek/igénybejelentők/megrendelések írása során jelentősen fejlődik fogalmazóképességed, ami szintén előnyödre válhat a későbbiekben. Tudásod fejlesztése mellett hallgatótársaid érdekeit védheted meg, valamint egy rendkívül jó csapat tagja lehetsz.

Jelentkezés menete

A jelentkezéshez szükséges egy jelölő nyilatkozat, egy motivációs levél vagy program, valamint 40 hallgató támogató aláírása. A jelentkezést, illetve a szükséges dokumentumokat a rtk.hok.vb@uni-nke.hu címre szükséges leadni, PDF formátumban, 2024. március 24-től 2024. március 30. 23:59-ig.

Ezek után a jelöltek egy nyílt hallgatói fórumon mutatkozhatnak be és győzhetik meg társaikat a rátermettségükről, akik ez után elektronikus szavazás útján voksolhatnak. Az eredmények megállapításáért egy független Választási Bizottság felel, majd a meghatározott kvótarendszer szerint kerülnek be azon jelentkezők, akik a legtöbb szavazatot kapták.

Jelentkezz bátran, számítunk Rád!

Felhívás

Jelölő nyilatkozat

Aláírásgyűjtő ív