RTK HÖK Elérhetőség

Facebook oldal: https://www.facebook.com/rtkhok/
Központi e-mail cím: rtk.hok@uni-nke.hu
Instagram oldal: https://www.instagram.com/nke.rtk.hok/
Irodánk: 1089 Budapest Diószeghy Sámuel 38-42.

 

Ferenczi Tamás

Elnök

Elérhetőség: Ferenczi.Tamas@uni-nke.hu 

„Sziasztok! Ferenczi Tamás vagyok, másodéves bűnüldözési szakirányos hallgató. A Rendészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának 2018/2019-es választása során sikeresen felvételt nyertem a hök-be. Először választmányi tagként tevékenykedtem, ezt követően Rendezvényekért és kultúráért felelős referensként. Jelenleg is ezen tisztséget töltöm be, amivel próbálom színesebbé és hasznosabbá tenni a hallgatók számára, az egyetemi éveket.”

 

Csordás Dániel

Általános alelnök

Elérhetőség: Csordas.Daniel@uni-nke.hu

„Sziasztok! Csordás Dániel vagyok, másodéves katasztrófavédelmi műveleti szakirányos hallgató. Idén jelentkeztem először a HÖK csapatába és meg is kaptam tőletek a bizalmat, amit ezúton is nagyon köszönök! Céljaim a katvédesek bevonása az egyetemi életbe, illetve a hallgatóság képviselete, hogy szebbé tegyük az itt töltött éveket. Bármikor kereshettek, könnyű engem elérni és ott segítek, ahol tudok!”

 

Obbágy Tamás

Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnök Elérhetőség: ​obbagy14@gmail.com 

„Sziasztok! Obbágy Tamás vagyok, harmadéves adó- és pénzügyi nyomozó szakirányos hallgató. 2018 óta képviselem a hallgatói érdekeket a Hallgatói Önkormányzat berkein belül. Kezdetben a Sportügyekért felelős referensi tisztséget láttam el, majd 2019 márciusától a Gazdálkodási- és Szociális ügyekért felelős alelnöki tisztséget látom el, amely tisztség magában foglalja a Diákjóléti Bizottság elnöki tisztségét is. Ezen tisztségeken belül a legfőbb feladataim közé tartozik a kari szintű rendezvényekhez szükséges pénzügyi papírok kezelése, valamint a szociális pályázatok pontozása, illetve bírálata.”

 

Csépke Dominika

Irodavezető

Elérhetőség:csepkedominika@gmail.com 

„Sziasztok! Csépke Dominika vagyok, másodéves adó- és pénzügyi nyomozó szakirányú hallgató. A Hallgatói Önkormányzat munkáját eddig külső szemlélőként figyeltem, majd szerettem volna színesebbé tenni a mindennapjaimat és tapasztalatokat szerezni. 2019 őszén lettem választmányi tag, jelenleg pedig az irodavezetői tisztséget töltöm be. Igyekszem legjobb tudásom szerint elvégezni a rám bízott munkát, illetve hallgatótársaim segítségére lenni és képviselni érdeküket.”

 

Sipos Adrienn

Kollégiumi ügyekért felelős referens Elérhetőség:adrisipos98@gmail.com 

„Sziasztok! Sipos Adrienn vagyok, II. éves Adó- és pénzügyi nyomozó szakirányos hallgató. 2018 novemberben lettem tagja a Hallgatói Önkormányzatnak. 2019 március óta a Kollégiumi referens pozíciót töltöm be a HÖK-ön belül, rövid ideig a Nemeztközi ügyekért felelős referensi tisztséget is betöltöttem emellett. A referensi tevékenységeim során mindig igyekszem a hallgatótársaim érdekeit szem előtt tartva megoldani a rám bízott feladatokat és felmerülő problémákat a nap 24 órájában. Hallgatótársaim tudják hogy hozzám bármikor bizalommal fordulhatnak. A célom továbbra is úgy végrehajtani a rám bízott feladatokat, hogy a bizalmat fenntartsam, amit a HÖK-től és az egyetem tanulóitól kaptam.”

 

Farkas Barbara

Médiáért és kommunikációs ügyekért felelős referens Elérhetőség: fbarbi0307@gmail.com 

„Sziasztok! Farkas Barbara vagyok, másodéves biztonsági szakirányos hallgató. 2018 óta vagyok a Rendészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának tagja. 2019 tavaszától én töltöm be a Médiáért és kommunikációs ügyekért felelős referensi tisztséget, mely a kari HÖK profilok, oldalak és csoportok kezelésében merül ki a közösségi oldalakon. A pozíciómból adódóan a kommunikáció kulcsfontosságú, így célom a hallgatók és az egyetem közötti gördülékeny információ áramlásának biztosítása. Bármilyen kérdés, probléma esetén bátran fordulhatnak hozzám hallgatótársaim.”

 

Gaál Zsófia

Oktatási és tudományos ügyekért felelős referens Elérhetőség: szofi.gaal@gmail.com 

„Sziasztok! Gaál Zsófia vagyok, másodéves bűnüldözési szakirányos hallgató. Az RTK HÖK választmányába 2019 őszén kerültem be, és az Oktatási és tudományos ügyekért felelős referensi tisztséget töltöm be. Nagyon motivált és ambiciózus személy vagyok, és ez ezzel a tisztséggel kapcsolatban sem lesz másként. Igyekszem majd lelkiismeretesen és legjobb tudásom szerint végezni a rám bízott feladatokat. Fontosnak tartom a tisztséggel járó kötelezettségeket, hiszen az egyetemen első a tanulás. Azon leszek, hogy a munka minél gördülékenyebb legyen. A felmerülő problémák kapcsán keressetek engem bizalommal!”

 

Rendezvényekért és kultúráért felelős referens

Elérhetőség

 

Kovács Tamás

Sportügyekért felelős referens Elérhetőség:ktamas675@gmail.com 

„Sziasztok! Kovács Tamás vagyok, elsőéves biztonsági szakirányos hallgató. Borsodi kisvárosom után nagy váltás volt Budapest, de nem bántam meg. A Hallgatói Önkormányzatba a mostani választáson volt szerencsém bekerülni. Még új vagyok és van mit fejlődnöm, de úgy érzem jó döntés volt csatlakozni a HÖK-be. Újoncként sikerült új pozíciót találnom, én lettem a Sportért felelős referens. Mostantól bármi segítségre szükségetek van nyugodtan keressetek és forduljatok hozzám bizalommal!”

 

Mészáros Dorottya

Nemzetközi ügyekért felelős referens Elérhetőség:dorka.meszaros06@gmail.com 

„Sziasztok! Mészáros Dorottya vagyok, első éves, gazdasági nyomozó szakirányos hallgató. Az RTK Hallgatói Önkormányzatában, a 2019/20-as választmányban jelenleg Nemzetközi ügyekért felelős referensi posztot töltöm be. Sok országban jártam, emiatt széles látókörrel rendelkezem, illetve szeretek kommunikálni, akár más nyelveken is. Tapasztalataim által szeretnék segíteni nektek. Bármilyen kérdésetek van, forduljatok bátran hozzám!”

 

Harkai Dorina

Választmányi tag

Elérhetőség:dorinaharkai@gmail.com 

„Sziasztok! Harkai Dorina vagyok, harmadéves közlekedésrendészeti szakirányos hallgató. Harmadik éve vagyok a Hallgatói Önkormányzat tagja, abból 2 évig irodavezetői tisztséget töltöttem be. Számomra a Hallgatói Önkormányzat egy szorosan együttműködő csapatot jelent, ahol célunk, hogy hallgatók érdekeit képviseljük. Az elmúlt évek alatt a HÖK tagjaként rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, amit hallgatótársaimnak köszönhetek, hiszen bizalmat szavaztatok nekem a választásokon. Így végzős diákként szeretném továbbra is aktívan végezni a munkám hozzájárulva a HÖK megfelelő működéséhez. Amennyiben problémátok vagy kérdéseket van, bizalommal forduljatok hozzám, ahol tudok mindenképp a segítségetekre leszek.”

 

Szekeres Dominik

Választmányi tag

Elérhetőség:dominik.szekeres99@gmail.com 

„Sziasztok! Szekeres Dominik első évfolyamos közrendvédelmi szakirányos hallgató vagyok. A Rendészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának 2019/20as választmányában egyelőre választmányi tagként tevékenykedem. Célom izgalmasabbá tenni a hallgatók mindennapjait, hogy a mókuskerék szerű egyetemi élet ne legyen annyira egyhangú és ennek érdekében mindent meg fogok tenni.”

 

Csaba Szonja

Választmányi tag

Elérhetőség:csabaszonja07@gmail.com 

„Sziasztok! Csaba Szonja vagyok, elsőéves gazdasági nyomozó szakirányos hallgató. Már az egyetemi jelentkezésem előtt megálmodtam, hogy jelentkezem a Hallgatói Önkormányzatba azzal a céllal, hogy új élményekre, barátokra tegyek szert és mindemellett segítsem hallgatótársaimnak megszépíteni, megkönnyíteni az egyetemi életet. Nagy örömömre bizalmat szavaztatok nekem, így már alig várom, hogy belevethessem magam a munkába és képviselhessem az érdekeiteket. Magamat barátságosnak és megbízhatónak tartom, így a jövőben nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal, nem fogtok csalódni.”

 

NKE RTK HÖK