HHK HÖK Elérhetősége

HHK HÖK Elérhetősége

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nke.hhk.hok.2019/

Központi e-mail cím: hhk.hok@uni-nke.hu

Instagram: https://www.instagram.com/nkehhkhok/

Irodánk: 1101 Budapest, Hungária krt. 9-11., IMO épület, 1. emelet

 

 

A 2022. évi Választmány tagjai

Választmány


 

Hatvani Zsombor 

Elnök

Hatvani.Zsombor@uni-nke.hu

Sziasztok!

Hatvani Zsombor negyedéves katonai vezető alapszakos hallgató vagyok. 2022. 04.04-től töltöm be a HHK HÖK elnöki pozícióját. Egy éve vagyok a HÖK tagja és ez idő alatt sikerült megismernem az egész szervezetet, illetve Karunk hallgatóit. Célom, hogy a hallgatókat közelebb hozzuk egymáshoz és a programjainkkal, rendezvényeinkkel bemutassuk azt, hogy milyen széleskörű a hadtudományi pálya. Fontos egy olyan testület kialakítása, mely a HHK hallgatói számára egy bizalmas és segítő lehetőségeket kínál. Szervezeti szinten fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt, a feladatok közös megoldását, mivel több képviselő többféle ötlettel rendelkezik, ez teheti hatékonyabbá a Hallgatói Önkormányzat munkáját. Forduljatok hozzám bizalommal, ha kérdésetek, észrevételetek van a hallgatói élettel kapcsolatban! 

Tóth Enikő

Gazdasági- és szociális ügyekért felelős alelnök

Toth.Eniko@uni-nke.hu

Sziasztok! Tóth Enikő vagyok, elsőéves Nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató, a HHK HÖK Gazdasági- és szociális ügyekért felelős alelnöke. Elsődleges célom a Diákjóléti Bizottsággal karöltve, hogy a különböző ösztöndíjakkal és pályázati eljárásokkal kapcsolatban egy átfogó, pontos és tiszta képet kapjatok. Így számotokra és számunkra is könnyebb lesz a pályázási időszak. Igény esetén fogadóórák biztosításával kívánunk segíteni Nektek eligazodni a csatolandó dokumentumok néha igen bonyolult rendszerében, továbbá ily módon segítséget nyújtani az esetlegesen felmerülő problémáitokkal kapcsolatosan is. Bízom benne, hogy elégedettek lesztek mind a DJB, mind az én munkámmal. Esetlegesen felmerülő kérdéseitekkel vagy észrevételeitekkel forduljatok hozzám bizalommal!

 

 

Méhes Roland

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Mehes.Roland@uni-nke.hu

Méhes Roland másodéves honvéd tisztjelölt vagyok, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar katonai vezetői szak hallgatója. A Hallgatói Önkormányzaton belül jelenleg a tanulmányi ügyekért felelős alelnöki és a Tanulmányi Bizottság elnöki pozicíójat látom el. Fő feladatom a hallgatók tanulmányi problémáinak megoldása, továbbítása a Tanulmányi Osztály vagy a kari vezetés felé, panaszaik és észrevételeik kezelése. Továbbá a hivatásos hallgatók részére a speciális rangsor évfolyamonkénti vezetése. Célom, hogy az egyetemi polgárok érdekeit képviseljük tanulmányi ügyeikben, mind a hivatásos, mind a civil hallgatók részéről. Bátran és bizalommal keress minket, ha kérdésed, gondod, problémád merült fel, ne habozz a HÖK-höz fordulni.

 

 

Csáki Lilla

Kollégiumi ügyekért felelős referens

Csaki.Lilla@stud.uni-nke.hu

Sziasztok! 

Csáki Lilla, másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok, a HHK HÖK Kollégiumi ügyekért felelős referense. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a hallgatók közel érezzék magukhoz a kollégium ügyeit, jól ismerjék a lakhelyükkel kapcsolatos változásokat, tudnivalókat, hiszen ez közvetlenül érinti mindennapjaikat. Igyekszem szoros kapcsolatot teremteni köztetek és a Titeket képviselő szervezet között, valamint teljes türelemmel megválaszolni a felmerülő kérdéseket, hogy egy jól összeszokott csapat lehessünk. Mindenkit bíztatok arra, hogy forduljon hozzánk bizalommal az esetleges problémákkal, javaslatokkal kapcsolatban!


 

 

Kanyó Bernadette

Kommunikációs és médiamegjelenésért felelős referens

Kanyo.Bernadette@uni-nke.hu

Sziasztok!

Kanyó Bernadette, elsőéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok. A HHK HÖK Kommunikáció- és médiamegjelenésért felelős referenseként elsődleges feladatom minden Titeket érintő információ közlése tanulmányi és egyéb ügyek, illetve rendezvények kapcsán. 

Emellett fontosnak tartom, hogy létrehozzunk egy folyamatot, ami által gördülékenyen folyhat a kommunikáció Köztetek és Kar között, így együtt formálhatjuk az itt eltöltött éveiteket. Ebben a folyamatban a HÖK csatornaként szolgálhat, aminek segítségével közölhetjük javaslataitokat, kérdéseiteket vagy panaszaitokat a Kar felé.

Annak érdekében, hogy ez működjön, bármilyen felvetés esetén forduljatok hozzánk, mi pedig igyekszünk rá megoldást találni!


 

 

Nagy Kristóf Máté

Közösségszervezésért felelős referens

Nagy.Kristof.Mate@uni-nke.hu

Sziasztok! 

Nagy Kristóf Máté, másodéves Honvéd tisztjelölt vagyok. A Hadtudományi és Honvédtisztképző kar hallgatója. Jelenleg a Közösségszervezésért felelős referens szerepét töltöm be. Szép megnevezés ugye? De ez mit is jelent? Én felelek minden rendezvény szervezéséért és lebonyolításáért ami megrendezésre kerül a a HHK-HÖK által. A célom, hogy a rendezvények által közelebb hozzuk egymáshoz a hallgatókat, és egy nagyon erős közösséget hozzunk létre. Be akarom temetni a karok között létrejött szakadékokat, és egy nagy közösségé szeretném kovácsolni a HHK-t, ahol minden rendezvény vidáman, aktívan, és élményekkel gazdagon telik.

 


 

Molnár Anna

Irodavezető

Molnar.Anna2@uni-nke.hu

Sziasztok!

Molnár Anna, másodéves nemzetközi biztonság-és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok. Irodavezetőként fő feladatom segíteni az elnökünk munkáját, valamint a választmány tagjainak tevékenységét, adminisztratív és dokumentációs feladatok ellátásán keresztül. Elsődleges célom, hogy munkám eredményeként egy olyan naprakész, tájékozott és összeszedett csapat képviselje érdekeiteket és álljon mindig a rendelkezésetekre, melynek tagjai felé bármikor bizalommal fordulhattok kérdéseitekkel, problémáitokkal és ötleteitekkel egyaránt.


 

 

Dózsa Bálint 

Általános- és honvédtisztképző ügyekért felelős referens

Dozsa.Balint@uni-nke.hu

Sziasztok!

 Dózsa Bálint másodéves, katonai vezető alapszakos hallgató vagyok. 2021-ben kerültem a HHK HÖK választmányába, azóta a delegált pozíciót is magaménak tudhattam. Nagy előrelépést jelent számomra, hogy a honvédtisztképző ügyekért felelős referensi pozíciót vehettem át. Legfőbb célom, hogy a HÖK által színesebbé tegyem a tisztjelöltek és a nemzetközi biztonság-és védelempolitikás hallgatók szürke hétköznapjait, ezek által közelebb hozni a civil hallgatókat is a Kar életébe. Feladatom hallgatótársaim tanulmányi, illetve egyéb problémáinak megoldásának segítése.

 


 

Terjék Levente

Választmányi tag

Terjek.Levente@uni-nke.hu

Sziasztok!

Terjék Levente másodéves, katonai vezető szakos hallgató vagyok, a HÖK Diákjóléti bizottságának tagja. Ez a bizottság foglalkozik az egyetemen elérhető ösztöndíjak és pályázatok elbírálásával valamint koordinálásával. Ezzel kapcsolatos kérdésekkel nyugodtan fordulhattok hozzám. Emellett szívesen segítek a honvéd tisztjelölteknek tanácsokkal, tapasztalattal bármilyen tanulmányi vagy honvédséggel kapcsolatos kérdésben, illetve ha úgy érzed kis motivációra lenne szükséged akkor is keres meg bátran. 

 

Grajzel Sáron

Választmányi tag

Grajzel.Saron@uni-nke.hu 

Varga Petra

Választmányi tag

Varga.Petra@uni-nke.hu