HHK HÖK Elérhetősége

HHK HÖK Elérhetősége

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nke.hhk.hok.2019/

Központi e-mail cím: hhk.hok@uni-nke.hu

Instagram: https://www.instagram.com/nkehhkhok/

Irodánk: 1101 Budapest, Hungária krt. 9-11., IMO épület, 1. emelet

 

 

A 2021/2022. évi Választmány tagjai

 

Csengeri Dániel | Nemzetközi biztonság- és védelempolitika szak III.

Elnök

Elérhetőség: Csengeri.Daniel@uni-nke.hu

Sziasztok! Csengeri Dániel harmadéves nemzetközi biztonság és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok. 2020 óta segítem a kar Hallgatói Önkormányzatának munkáját. 2021. júliusától a választmány bizalmát élvezve, immáron elnökként képviselem a hallgatók ügyeit. A korábbi tapasztalatokat levonva célkitűzésem egy olyan testület kialakítása, mely a HHK hallgatói számára egy bizalmas és segítő lehetőséget kínál. Szervezeti szinten fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt, a feladatok közös megoldását, mivel több képviselő többféle ötlettel rendelkezik, véleményem szerint ez viheti előre egy olyan testület munkáját, mint a Hallgatói Önkormányzat.

Továbbá szívügyemnek tartom, hogy a honvéd tisztjelöltek és a biztonságpolitikai hallgatók között jó viszony alakuljon ki, ezt a 2021-es Gólyatáborban egy bevált koncepció mentén sikerült elindítani, és terveim szerint további kari szintű programokkal és rendezvényekkel igyekezünk lehetőséget biztosítani a hallgatók további szocializációjára. A cél ezzel az, hogy egy sokkal közvetlenebb, aktívabb hallgatói közösséget hozzunk létre a HHK-n, mindenfajta megkülönböztetés nélkül.

Forduljatok hozzám bizalommal, beszélgessünk egy jót akár személyesen, ha kérdéseitek vagy észrevételeitek, ötleteitek vannak a hallgatói élettel kapcsolatosan!

 

 

Erdős Orsolya | Nemzetközi biztonság- és védelempolitika szak III.

Gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Erdos.Orsolya@uni-nke.hu

Sziasztok! Erdős Orsolya vagyok, harmadéves biztonság- és védelempolitikai alapszakos hallgató, 2021 áprilisától a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Hallgatói Önkormányzatának gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki tisztségét töltöm be. Feladatkörömből kifolyólag elsősorban a hallgatókat érintő szociális ügyekkel, ösztöndíjakkal, pályázatokkal foglalkozom. Célom, hogy HÖK-ös munkámmal hozzájáruljak az NKE-s hallgatói élet sikerességéhez, és bízom benne, hogy ebben nem csak én lehetek segítségetekre, hanem civil és hivatásos hallgatótársaim is partnerek lesznek ebben. Forduljatok hozzám bizalommal, kérdéseitekkel, észrevételeitekkel keressetek bátran!

 

 

Méhes Roland | Katonai vezetői szak II.

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Mehes.Roland@uni-nke.hu

Méhes Roland másodéves honvéd tisztjelölt vagyok, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar katonai vezetői szak hallgatója. A Hallgatói Önkormányzaton belül jelenleg a tanulmányi ügyekért felelős alelnöki és a Tanulmányi Bizottság elnöki pozicíójat látom el. Fő feladatom a hallgatók tanulmányi problémáinak megoldása, továbbítása a Tanulmányi Osztály vagy a kari vezetés felé, panaszaik és észrevételeik kezelése. Továbbá a hivatásos hallgatók részére a speciális rangsor évfolyamonkénti vezetése. Célom, hogy az egyetemi polgárok érdekeit képviseljük tanulmányi ügyeikben, mind a hivatásos, mind a civil hallgatók részéről. Bátran és bizalommal keress minket, ha kérdésed, gondod, problémád merült fel, ne habozz a HÖK-höz fordulni.

 

 

Varga Petra | Nemzetközi biztonság- és védelempolitika mesterszak II.

Irodavezető

Elérhetőség: Varga.Petra@uni-nke.hu

Sziasztok! Varga Petra vagyok nemzetközi biztonság- és védelempolitika másodéves mesterszakos hallgató. Legfőbb feladatom az elnökünk munkájának támogatása, a szükséges dokumentumok megírása és kezelése, illetve a HÖK működésének átfogó segítése. Célom, hogy társaim munkáját a lehető legnagyobb mértékben segítsem annak érdekében, hogy egy összeszedett és jó csapat képviselhesse hallgatótársaink érdekeit.

 

 

Hatvani Zsombor | Katonai vezető szak IV.

Általános és Honvédtisztképző ügyekért felelős referens

Elérhetőség: Hatvani.Zsombor@uni-nke.hu

Sziasztok! Hatvani Zsombor negyedéves, katonai vezető alapszakos hallgató vagyok. Tanulmányaimat felderítő specializáción folytattam és 2021-től vagyok a HHK HÖK tagja. Azóta pedig az általános és honvédtisztképző ügyekért felelős referensi pozíciót is én látom el. Feladataim közé tartozik a honvéd tisztjelöltek életének színesebbé tétele, az esetleges problémák orvoslása, emellett fontosnak tartom a nemzetközi biztonság- és védelempolitikás hallgatók közelebb hozását a Kar életébe. Célom az, hogy a HHK hírnevét és tekintélyét emeljem a HÖK által szervezett programok, hallgatótársaink segítése által. További célként tűztem ki a civil és hivatásos hallgatók közti kapcsolat kiépítését is.

 

 

Pallai Vivien Alexandra | Katonai logisztika szak IV.

Kommunikációs és médiareferens

Elérhetőség: Pallai.Vivien.Alexandra@uni-nke.hu

Sziasztok! Pallai Vivien Alexandra, negyedéves honvéd tisztjelölt vagyok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, Katonai logisztika szak, hadtáp specializációjának hallgatója. Fő feladataim közé tartozik a kari HÖK kommunikációval kapcsolatos munkájának tervezése, szervezése, valamint az online felületeink kezelése, hogy az információ áramlása biztosítva legyen az Egyetemi Szervezeti Egységek és a hallgatók között. Célom, hogy a hallgatótársaimon segítsek, meghallgassam őket, hogy tudják a véleményük fontos, hiszen a legfőbb feladatunk, hogy még kellemesebbé tegyük a mindennapokat, kulturális és oktató jellegű rendezvényekkel fűszerezve. Szívesen fogadok bármilyen ötletet, kérést, annak érdekében, hogy minél jobb légkört alakíthassunk ki a hallgatótársaim segítségével!

 

 

Grajzel Sáron | Katonai vezetői szak IV.

Közösségszervező referens

Elérhetőség: Grajzel.Saron@uni-nke.hu

Sziasztok! Grajzel Sáron negyedéves hallgató vagyon a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar katonai vezető szak, légvédelmi rakéta specializációján. Három éve töltöm be a Hallgatói Önkormányazt közösségszervezésért felelős referensi tisztségét. Feladatom, hogy minél érdekesebb, sokszínűbb, élvezetesebb programokat szervezzek hallgatótársaimnak, ezzel is feldobva mindennapjaikat. Utolsó éves hallgatóként célom, hogy tovább vigyem, amin eddig dolgoztam, illetve átadjam tapasztalataimat a következő hallgatóknak. Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy ötleted van ilyen programokkal kapcsolatban szívesen látlak a Rendezvényszervező Bizottságban, vagy keress meg nyugodtan!

 

 

Csáki Lilla | Nemzetközi biztonság- és védelempolitika szak II.

Kollégiumi ügyekért felelős referens

Elérhetőség: Csaki.Lilla@uni-nke.hu

Sziasztok!

Csáki Lilla, másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok, a HHK HÖK Kollégiumi ügyekért felelős referense. Az elmúlt időszakban választmányi tagként tevékenykedtem, most pedig igyekszem egy olyan területen is segíteni Titeket, amelynek én is részese vagyok. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a hallgatók közel érezzék magukhoz a kollégium ügyeit, jól ismerjék a lakhelyükkel kapcsolatos változásokat, tudnivalókat, hiszen ez közvetlenül érinti mindennapjaikat. Igyekszem szoros kapcsolatot teremteni köztetek és a titeket képviselő szervezet között, és teljes türelemmel megválaszolni a felmerülő kérdéseket, így mindenkit bíztatok arra, hogy forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Tóth Enikő | Nemzetközi biztonság- és védelempolitika szak II.

Választmányi tag

Elérhetőség: toth2.eniko@stud.uni-nke.hu

Sziasztok, Tóth Enikő vagyok, első éves Nemzetközi biztonság- és védelempolitikai alapszakos hallgató. Választmányi tagként elsődleges feladatom, hogy aktívan működjek közre a HÖK mindennapi tevékenységében és segítsem a többi tag munkáját. Célom, hogy civil vagy hivatásos hallgatóként is naprakészek legyetek, időben tudomást szerezzetek minden olyan eseményről, rendezvényről és információról, ami számotokra hasznos és fontos, így színesebbé téve az egyetemi hétköznapokat. Kérdés, kérés vagy észrevétel esetén keressetek nyugodtan!

 

 

Terjék Levente | Katonai vezető szak I.

Választmányi tag

Elérhetőség: levente.terjek@gmail.com

Sziasztok! Terjék Levente másodéves, katonai vezető szakos hallgató vagyok. 2021-ben választottak be a HHK Hallgatói Önkormányzatába ahol jelenleg, mint Választmányi tag tevékenykedek. Főleg a tanulmányi ügyekben, illetve sport és egyéb programok szervezésében szeretnék segíteni. Fő célom a fiatal hallgató társak segítése tanulmányaikban, illetve segíteni a specializációválasztást és a felkészülést jövőbeni hivatásukhoz. Bármi kérdéssel, kéréssel vagy ötlettel forduljatok hozzám bizalommal.

 

 

Dózsa Bálint | Katonai vezető szak I.

Választmányi tag

Elérhetőség: dbbalint01@gmail.com

Sziasztok! Dózsa Bálint vagyok, másodéves katonai vezető szakos hallgató.

2021 - ben kerültem be a HHK HÖK szervezetébe, ahol jelenleg a választmányi tagként tevékenykedem.

Későbbiekben a rendezvények szervezésével szeretnék foglalkozni, ugyanis szeretném, ha az egyetem hallgatói ki tudnának szakadni a szürke mindennapokból. Hiszem, hogy a különböző programokon való részvétel megerősíti az egyetem hallgatóinak összetartását, sok barátság, és különféle kapcsolatok is kialakulhatnak.

Bármilyen kérdéssel keressetek bizalommal!