HHK HÖK Elérhetősége

HHK HÖK Elérhetősége

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nke.hhk.hok.2019/

Központi e-mail cím: hhk.hok@uni-nke.hu 

Instagram: https://www.instagram.com/nkehhkhok/

Irodánk: 1101 Budapest, Hungária krt. 9-11., IMO épület, 1. emelet

 

 

A 2022. évi Választmány tagjai

Választmány


 

Méhes Roland

Elnök

Mehes.Roland@uni-nke.hu

Sziasztok!

Méhes Roland harmadéves felderítő tisztjelölt vagyok, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar katonai vezetői szakos hallgatója. Elsőévesként kezdtem Hökös pályafutásomat, foglalkoztam tanulmányi ügyekkel, rendezvények lebonyolításában segédkeztem, megismertem ez idő alatt a HÖK működését, a hallgatók és egyetem közötti kapcsolatot. Célom, hogy hallgatóbarát tevékenységünkkel segítsük mind a hivatásos, mind a civil szakos hallgatókat tanulmányi, kollégiumi vagy szociális kérdésekben. Mindemellett olyan sport- és szabadidős rendezvényeket nyújtsunk, ami színesebbé teszi az egyetemi hétköznapokat. Keressetek minket személyesen vagy a megadott elérhetőségeken bármilyen nemű kérdésetek van felénk, a lehető legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni.


 

Tóth Enikő

Gazdasági- és szociális ügyekért felelős alelnök

Toth.Eniko@uni-nke.hu

Sziasztok!

 Tóth Enikő vagyok, másodéves Nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató, a HHK HÖK Gazdasági- és szociális ügyekért felelős alelnöke. Elsődleges célom a Diákjóléti Bizottsággal karöltve, hogy a különböző ösztöndíjakkal és pályázati eljárásokkal kapcsolatban egy átfogó, pontos és tiszta képet kapjatok. Így számotokra és számunkra is könnyebb lesz a pályázási időszak. Igény esetén fogadóórák biztosításával kívánunk segíteni Nektek eligazodni a csatolandó dokumentumok néha igen bonyolult rendszerében, továbbá ily módon segítséget nyújtani az esetlegesen felmerülő problémáitokkal kapcsolatosan is. Bízom benne, hogy elégedettek lesztek mind a DJB, mind az én munkámmal. Esetlegesen felmerülő kérdéseitekkel vagy észrevételeitekkel forduljatok hozzám bizalommal!

 

Terjék Levente

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Terjek.Levente@uni-nke.hu

Sziasztok!

Terjék Levente harmadéves lövész hallgató főtörzsőrmester vagyok, a HÖK tanulmányi ügyekért felelős alelnöke és a Tanulmányi Bizottság elnöke. Bátran keressetek bármilyen tanulmányi vagy oktatással kapcsolatos kérdéssel, problémával, illetve tudományos munkával ( ITDK, OTDK) kapcsolatos kérdésekkel. De ha csak tanácsadás vagy bármilyen tanulmányi segítség érdekel, abban is szívesen segítek. Fő feladatom, hogy problémáitokra a Tanulmányi Osztály. illetve a kar vezetésével  mihamarabb megoldást találjunk. Keressétek a HÖK tagjait bátran.

 

Csáki Lilla

Kollégiumi ügyekért felelős referens

Csaki.Lilla@stud.uni-nke.hu

Sziasztok!

Csáki Lilla, harmadéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok, a HHK HÖK Kollégiumi ügyekért felelős referense. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a hallgatók közel érezzék magukhoz a kollégium ügyeit, jól ismerjék a lakhelyükkel kapcsolatos változásokat, tudnivalókat, hiszen ez közvetlenül érinti mindennapjaikat. Igyekszem szoros kapcsolatot teremteni köztetek és a Titeket képviselő szervezet között, valamint teljes türelemmel megválaszolni a felmerülő kérdéseket, hogy egy jól összeszokott csapat lehessünk. Mindenkit bíztatok arra, hogy forduljon hozzánk bizalommal az esetleges problémákkal, javaslatokkal kapcsolatban!

 

 

Kanyó Bernadette

Kommunikációs és médiamegjelenésért felelős referens

Kanyo.Bernadette@uni-nke.hu

Sziasztok!

Kanyó Bernadette, másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok. A HHK HÖK Kommunikáció- és médiamegjelenésért felelős referenseként elsődleges feladatom minden Titeket érintő információ közlése tanulmányi és egyéb ügyek, illetve rendezvények kapcsán. 

Emellett fontosnak tartom, hogy létrehozzunk egy folyamatot, ami által gördülékenyen folyhat a kommunikáció Köztetek és Kar között, így együtt formálhatjuk az itt eltöltött éveiteket. Ebben a folyamatban a HÖK csatornaként szolgálhat, aminek segítségével közölhetjük javaslataitokat, kérdéseiteket vagy panaszaitokat a Kar felé.

Annak érdekében, hogy ez működjön, bármilyen felvetés esetén forduljatok hozzánk, mi pedig igyekszünk rá megoldást találni!

 

 

Nagy Kristóf Máté

Közösségszervezésért felelős referens

Nagy.Kristof.Mate@uni-nke.hu

Sziasztok!

Nagy Kristóf Máté, harmadéves honvéd tisztjelölt vagyok. A Hadtudományi és Honvédtisztképző kar hallgatója. Jelenleg a Közösségszervezésért felelős referens szerepét töltöm be. Szép megnevezés ugye? De ez mit is jelent? Én felelek minden rendezvény szervezéséért és lebonyolításáért ami megrendezésre kerül a a HHK-HÖK által. A célom, hogy a rendezvények által közelebb hozzuk egymáshoz a hallgatókat, és egy nagyon erős közösséget hozzunk létre. Be akarom temetni a karok között létrejött szakadékokat, és egy nagy közösségé szeretném kovácsolni a HHK-t, ahol minden rendezvény vidáman, aktívan, és élményekkel gazdagon telik.


 

Molnár Anna

Irodavezető

Molnar.Anna2@uni-nke.hu

Sziasztok!

Molnár Anna, harmadéves nemzetközi biztonság-és védelempolitika alapszakos hallgató vagyok. Irodavezetőként fő feladatom segíteni az elnökünk munkáját, valamint a választmány tagjainak tevékenységét, adminisztratív és dokumentációs feladatok ellátásán keresztül. Elsődleges célom, hogy munkám eredményeként egy olyan naprakész, tájékozott és összeszedett csapat képviselje érdekeiteket és álljon mindig a rendelkezésetekre, melynek tagjai felé bármikor bizalommal fordulhattok kérdéseitekkel, problémáitokkal és ötleteitekkel egyaránt.

 

Dózsa Bálint 

Általános- és honvédtisztképző ügyekért felelős referens

Dozsa.Balint@uni-nke.hu

Sziasztok!

Dózsa Bálint harmadéves felderítő hallgató vagyok. 2021-ben kerültem a HHK HÖK választmányába, azóta a delegált pozíciót is magaménak tudhattam. Nagy előrelépést jelent számomra, hogy a honvédtisztképző ügyekért felelős referensi pozíciót vehettem át. Legfőbb célom, hogy a HÖK által színesebbé tegyem a tisztjelöltek és a nemzetközi biztonság-és védelempolitikás hallgatók szürke hétköznapjait, ezek által közelebb hozni a civil hallgatókat is a Kar életébe. Feladatom hallgatótársaim tanulmányi, illetve egyéb problémáinak megoldásának segítése.