HHK HÖK Bizottságok

NKE HHK HÖK Bizottságok

 

 

Diákjóléti Bizottság

Elérhetőség: Erdos.Orsolya@uni-nke.hu

Elnök: Erdős Orsolya

Alelnök: Tóth Enikő

A Diákjóléti Bizottság legismertebb feladata a kar civil hallgatói számára elérhető rendszeres szociális támogatás elbírálása, továbbá ők felelnek az alaptámogatásokért, a kiemelt tanulmányi ösztöndíjakért, valamint a különböző, a HHK HÖK által szervezett rendezvények pénzügyi forrásaiért.  A Diákjóléti Bizottság foglalkozik továbbá az egyéb hallgatói juttatások vizsgálatával, valamint képviseli a hallgatók érdekeit a Tanulmányi Osztály irányába, és folyamatos kapcsolatban áll velük.

 

 

Kollégiumi Bizottság

Elérhetőség: Csaki.Lilla@uni-nke.hu

Elnök: Csáki Lilla

A Kollégiumi Bizottság a kar civil hallgatóinak az Orczy Úti Kollégiumba történő be- és kiköltözéséért, illetve a problémamentes bentlakásukért felel, valamint a hivatásos hallgatók szállóügyeivel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.

 

 

Tanulmányi Bizottság

Elérhetőség: Mehes.Roland@uni-nke.hu

Elnök: Méhes Roland

Alelnök: Hatvani Zsombor

A Tanulmány Bizottság tagjai felelnek a hallgatók tanulmányi és oktatással kapcsolatos ügyeinek intézéséért és segítéséért. Kapcsolatot tartanak az oktatók és a hallgatók között a problémák minél gyorsabb orvoslása érdekében. A Tanulmányi Bizottság feladata az évfolyamrangsorok felállítása a honvéd tisztjelöltek esetében, valamint az ehhez szükséges sport, tanulmányi, parancsnoki pontok begyűjtése. A Tanulmányi Bizottság további feladata a magasabb ösztöndíjra jelölhető honvéd tisztjelöltek tanulmányi feltételek és a rangsor alapján történő kiválasztása.

 

 

Kommunikációs- és médiabizottság

Elérhetőség: nkehhk.kmb@gmail.com

Elnök: Pallai Vivien Alexandra

Alelnök: Kanyó Bernadette

A HHK HÖK KMB feladata a hallgatók tájékoztatása mindenről, ami fontos lehet számukra az egyetemmel kapcsolatban. Ezen felül, igyekszünk érdekes tartalmakat gyártani a szociális médiai felületeinkre, illetve a szabadidős programokról tájékoztatni minden kedves Hallgatótársunkat, hogy senki se maradjon le, az egyetemi éveinket bearanyozó rendezvényekről. Amennyiben van olyan élményed vagy fotód, amit megosztanál velünk, küldd el nekünk e – mailben!

 

 

Rendezvényszervező Bizottság

Elérhetőség: Grajzel.Saron@uni-nke.hu

Elnök: Grajzel Sáron

Alelnök: Nagy Kristóf

 

 

NKE HHK HÖK