ÁNTK HÖK Elérhetőség

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/nke.antk.hok/
Központi e-mail cím: nkeantkhok@gmail.com
Instagram oldal: https://www.instagram.com/nkeantkhok/
Irodánk: 1089 Budapest, Orczy út 1. F13

 

Garab Anna | ÁTMA II.
Elnök

Elérhetőség: Garab.Anna@uni-nke.hu

"Sziasztok! Garab Anna vagyok, másodéves államtudományi szakos hallgató. 2019 nyarán szereztem meg közigazgatás-szervező szakon első diplomámat. A hallgató érdekképviseletben 2016 óta tevékenykedem. Kezdetben tanulmányi ügyekkel foglalkoztam, azonban idővel minden területre rálátást kaphattam az évek során. Mindig is fontos volt számomra az, hogy másoknak segíthessek és megkönnyítsem hallgatótársaim egyetemi éveit. Az idei nyár óta az ÁNTK HÖK elnökeként tevékenykedem. A választások eredménye méginkább megerősített abban, hogy azt a bizalmat, amit tőletek, hallgatóktól kaptam munkámmal és eredményes képviselettel köszönjem meg. Célom, hogy a hallgatók és a HÖK között mégnagyobb bizalom alakuljon ki. Ezzel a célkitűzéssel szeretném koordinálni a kari HÖK lelkes csapatát és képviselni a kar hallgatóinak érdekeit az egyetemi és kari szervezetekben."

 

Aszalós Regina | BA III.

Gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Aszalos.Regina@uni-nke.hu

"Sziasztok! Aszalós Regina vagyok, harmadéves közigazgatás-szervező szakos hallgató, tanulmányaimat adóigazgatási szakirányon folytatom. A Nemzetközi és Államtudományi Kar Hallgatói önkormányzatának 2019/20-as választmányában Gazdálkodási-és Szociális ügyekért felelős alelnöki pozíciót töltök be. Ezzel együtt a Diákjóléti Bizottság elnöke is vagyok, amely a hallgatói pénzügyeket érintő kérdésekkel foglalkozik. A hallgatók a továbbra is nagy bizalommal fordulhatnak hozzám kérdéseikkel az őket érintő szociális ügyekben."

 

Szaplonczay Eufémia | BA II.

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Szaplonczay.Eufemia@uni-nke.hu

"Sziasztok! Szaplonczay Eufémia másodéves nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató vagyok. A Hallgatói önkormányzat életben a tavalyi évtől kezdve veszek részt. Jelenleg az ÁNTK HÖK választmányában a Tanulmányi ügyekért felelős alelnöki pozícít töltöm be. Alelnökként a legfontosabb feladatom a hallgatók tanulmányi ügyekkel kapcsolatos panaszainak kivizsgálása, illetve problémáik megoldása. Az elmúlt év során rengeteg izgalmas feladatot kaptam, melyeket próbálkoztam képességeimhez mérten mindig a lehető legjobban megoldani. Igyekszem a jövőbeni teendőimet a tavalyihoz hasonló lelkesedéssel és kitartással végezni. Bármilyen kérdésetekkel, észrevételetekkel forduljatok hozzám!"

 

Borsos Bálint | BA II.

Kollégiumi ügyekért felelős alelnök

Elérhetőség: Borsos.Balint@uni-nke.hu

"Sziasztok! Borsos Bálint, másodéves nemzetközi igazgatási szakos hallgató vagyok, az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar 2019/20–as választmány nemzetközi ügyekért felelős referense. Feladataim közé tartozik a Nemzetközi Iroda, valamint a Dékáni Hivatal és a hallgatók közötti kapcsolat fenntartása, nemzetközi események lebonyolításában való segédkezés. Célom, hogy hallgatótársaim bizalommal fordulhassanak hozzám és a bizottságomhoz az őket érintő külföldi ösztöndíjjakkal kapcsolatban, így az esetleges problémákra vagy általános kérdésekre együttesen találjunk megoldást."

 

Csarnai Vivien | ÁTMA II.

Irodavezető

Elérhetőség: Csarnai.Vivien@uni-nke.hu

"Sziasztok! Csarnai Vivien másodéves államtudományi szakos hallgató vagyok. A mentorprogramnak köszönhetően jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba, aminek során bizalmat szavaztatok nekem. A HÖK-ben az irodavezetői pozíciót töltöm be. Szeretem a kihívásokat, szeretek új dolgokat tanulni, valamint hiszem, hogy ez az időszak nem csak szakmai fejlődést fog nekem hozni, hanem az egész életemre pozitív hatással lesz."

 

Kiss Anikó | BA III.

Nemzetközi ügyekért felelős referens

Elérhetőség: Kiss.Aniko@uni-nke.hu

"Sziasztok! Kiss Anikó vagyok az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, Nemzetközi igazgatási szak harmad éves hallgatója. Tavaly óta vagyok aktív tagja a Hallgatói Önkormányzatnak. Kreatív, sokoldalú személyiségnek tartom magam, jó kommunikációs képességgel. A problémákat több irányból közelítem meg és mindig törekszem a gyors megoldásukra. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljatok bizalommal hozzám."

 

Gorosics Dóra | BA II.

Kommunikációért felelős referens

Elérhetőség: Gorosics.Dora@uni-nke.hu

"Sziasztok! Gorosics Dóra vagyok, másodéves közigazgatás-szervező alapszakos hallgató. 2018 októbere óta vagyok a hallgatói önkormányzati tagja, mely rengeteg lehetőséget biztosított számomra az elmúlt egy évben a fejlődésre. 2019 júliusa óta a Kommunikációért felelős referensi pozíciót töltöm be, vagyis én felelek a kari HÖK megjelenéséért online és offline is, valamint a Kommunikáció és Média Bizottság elnöke vagyok. Legnagyobb célom, hogy sikerüljön egy olyan kommunikációs csatornát kialakítani, melyen keresztül minden információ megfelelő módon és időben eljut minden hallgatóhoz. Bármilyen kérdés, vagy probléma esetén forduljatok bátran hozzám!"

 

Kamrás István | ÁTMA I.

Levelezős hallgatók ügyeiért felelős referens

Elérhetőség: Kamras.Istvan@uni-nke.hu

"Sziasztok! Kamrás István elsőéves ÁTMA-s hallgató vagyok. A folyók városából, Győrből érkeztem a fővárosba. Gimnáziumi éveim alatt tagja majd elnöke voltam a diákönkormányzatnak és a győri Városi Diák Fórumnak is. A szabadidőmet is szeretem közösségben tölteni, ezért biztosan sok rendezvényen fogunk találkozni. Fontos tartom, hogy a levelezős hallgatóknak is jár az egyetemi közösséghez tartozás lehetősége, az információ, a tájékoztatás és jár az összeköttetés a Hallgatói Önkormányzattal. Ha levelezősként bármiben segítségre lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal!"

 

Szabó Ákos | ÁTMA III.

Rendezvény szervezésért felelős referens

Elérhetőség: Szabo.Akos@uni-nke.hu

"Sziasztok! A nevem Szabó Ákos idén harmadik éve lehetek konstans Hallgatói Önkormányzat képviselő hallgató társaimnak köszönhetően. Első évesként megálmodott eszmém mellett továbbra is szilárdan kitartok még pedig, hogy hiszek a közösség értékében és erejében. Hiszek egymás segítésében. Tenni akarok ezekért. Számomra Hallgatói Önkormányzat adja azt az elhivatottságot , hogy mindenap egyre jobb és precízebb legyek hallgató társamai érdekképviseletében, és minden téren legjobb tudásom nyújtsam."

 

Huszti Dóra Anna | ÁTMA I.

Választmányi tag

Elérhetőség: Huszti.Dora.Anna@uni-nke.hu

"Sziasztok! Huszti Dóra Anna vagyok, elsőéves hallgató az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar államtudományi szakán. A település, ahol felnőttem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Rozsály, innen érkeztem a fővárosba. A segítségnyújtásra való hajlandóság, az egyetemi polgárság összekovácsolása illetve az itt eltöltött idő színesebbé varázsolása a legfőbb motivációm a HÖK választmányi tagjaként. Ilyen rövidke idő elteltével is, elmondhatom, hogy csapatjátékosként és társasági emberként örömmel vagyok e szervezet tagja, ahol azon túl,hogy új embereket ismerhettem meg, már is rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Reményeim szerint ez a jövőben sem fog változni és a saját jellemem építésén túl bizalomért cserébe bizalmat adhatok a hozzám fordulóknak."

 

Horváth Lilla Kinga | ÁTMA I.

Választmányi tag

Elérhetőség: Horvath.Lilla.Kinga@uni-nke.hu

"Sziasztok! Horváth Lilla Kinga vagyok, budapesti lakos, első éves ÁTMA-s hallgató. Eddigi éveim során tagja voltam a gimnáziumom Diákönkormányzatának, így az eddig megszerzett tapasztalatokkal, hogy tehessen értetek, jelentkeztem az egyetemünk Hallgatói Önkormányzatába is. HÖK-ösnek lenni nem csak egy poszt, hanem felelősség. Felelősség, mert a Ti érdekeiteket képviseljük, a Ti elképzeléseiteket valósítjuk meg, értetek vagyunk. Elég ambíciózusnak és elszántnak érzem magam ahhoz, hogy veletek együtt kooperálva megteremtsük a lehető legjobb egyetemi légkört. Szeretném, hogy a HÖK-ös munkásságom során a közösség hasznos tagjaként legyek jelen a mindennapokban, így a felmerülő problémák kapcsán keressetek bizalommal!"

 

Márton Máté | ÁTMA III.

Választmányi tag

Elérhetőség: Marton.Mate@uni-nke.hu

"Sziasztok!Márton Máté vagyok harmadéves osztatlan mesterszakos hallgató. 3 év távlatában láthattam, tapasztalhattam sok mindent, jó és rossz dolgokat egyaránt itt az egyetemünkön és rájöttem, ha valamit szeretnék tenni a változtatás érdekében akkor HÖK-be kell jelentkeznem. Meg is kaptam a bizalmat tőletek és minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy korrigáljam a sarkalatos pontokat, amik javításra szorulnak. Számomra ti vagytok a fontosak, mert a mottóm: ,, együtt egy jobb cél érdekében!"

 

Szekeres Balázs | ÁTMA III.

Választmányi tag

Elérhetőség: Szekeres.Balazs@uni-nke.h

"Sziasztok! Szekeres Balázs vagyok, harmadéves, államtudományi szakos hallgató. A hallgatói önkormányzatnak 2017 októbere óta vagyok a tagja. 2018 májusától pedig a Kollégiumi Bizottság elnöki pozícióját töltöttem be. 2020 január óta a kari Hallgatói Önkormányzat szervezetében a választmányi tag pozíciót töltöm be az EHÖK-ben ellátandó feladataim miatt."

 

NKE ÁNTK HÖK