ÁNTK HÖK Bizottságok

ÁNTK HÖK Bizottságok

 

Diákjóléti Bizottság

Elérhetőség: antk-djb@uni-nke.hu

A Diakjóléti Bizottság gazdasági és szociális ügyekkel foglalkozó bizottság, alapvető feladatai a szociális és egyes teljesítmény alapú ösztöndíj pályázatok kiírása, kezelése és elbírálása, illetve a kollégiumi felvételi eljárás során a hallgatók szociális helyzetének értékelése. A Bizottság tevékenységének keretében az előkészített javaslatokat továbbítja a Hallgatói Tanulmányi, Vizsga és Szociális Ügyek Bizottságának (HTVSZÜB), akik a végső döntéseket hozzák meg. A bizottság tagjai a hallgatók rendelkezésére állnak felmerülő kérdéseik esetén.

Elnök: Nagy Máté Gergely

Alelnök: Popovics Dóra

Titkár: Novák Nóra

Tagok:

Ficzere Norman

Herczku Réka Maja

Kiss Fanni

Koós Bálint

Koós Dorottya

Landi Zsombor

Lippa Dóra

Mészáros Lili

Molnár Ágnes

Nagy Máté Gergely

Novák Nóra

Pais Kálmán

Palasik Anna

Récsányi Patrik

Tóth Viktória

 

 

 

Kollégiumi Bizottság

Elérhetőség: antk-kb@uni-nke.hu

A Kollégiumi Bizottság látja el karunk kollégistáinak érdekképviseletét. A bizottság tagjai folyamatosan dolgoznak a lakók mindennapi jóllétéért: a KB egyrészt felel a kollégisták gördülékeny be- és kiköltözéséért, illetve a problémamentes bentlakásukért. Másrészt különböző programok és események szervezésével színesíti a kollégisták szürke mindennapjait. A KB tagjai törekednek arra, hogy kollégisták esetlegesen felmerülő problémáit haladéktalanul közvetítsék az illetékes személyek felé, ezzel is biztosítva a kényelmes és zökkenőmentes kollégiumi bentlakást.

Elnök: Huszti Dóra Anna

Alelnök: Szabó Áron Vince

Titkár: Szomolya Fanni

Tagok:

Antal Klaudia Rita

Bartuska Benedek

Borsos Bálint

Csanády Luca

Kovács Virág Kinga

Hegedűs Lilla Erzsébet

Mikula Fanni

Pál Eszter

Sipos Edit

 

 

Tanulmányi Bizottság

Elérhetőség: antk-tb@uni-nke.hu

A Tanulmányi Bizottság tagjai arra törekednek, hogy a hallgatók tanulmányait megkönnyítsék, illetve az esetlegesen felmerülő problémákat és fennakadásokat közvetítsék az oktatók, tanszékek felé. A bizottság célja, hogy az oktatókkal és hallgatókkal egyaránt jó kapcsolatot ápoljanak a gyors és hatékony problémamegoldás érdekében. Tanulmányi ügyekkel, észrevételekkel és problémákkal bátran forduljatok hozzánk bizalommal.

Elnök: Szabó Zsanett

Alelnök: Krózser Martin

Titkár: Pete Gréta

Tagok:

Gáspár Rita Anita

Kiss Szabó Boglárka

Mirkó Kitti

Szabó Zsanett

Tulipán Ágnes

 

 

 

Kommunikációs és Média Bizottság

Elérhetőség: antk-kmb@uni-nke.hu

Kommunikáció és Média Bizottság felel minden kari rendezvény promotálásáért, a szóróanyagainak megtervezéséért, a reklámszövegeinek létrehozásáért. Az eseményekhez szükséges fotóanyagok elkészítése, képek szerkesztése, illetve a digitális grafikai munkát igénylő feladatok megvalósítása is a mi kis csapatunk teendői közé tartoznak. Mindezek mellett a kar social media felületeit (Instagram, Facebook) is mi koordináljuk és az ott megjelenő tartalmakért is mi felelünk.

Elnök: Szabó Renáta

Alelnök: Gorosics Dóra

Titkár: Ruff Georgina

Tagok:

Nagy Lilla Veronika

Orsó Márton László

Póczos Sándor Levente

Récsányi Patrik

 

 

 

Nemzetközi Bizottság

Elérhetőség: antk-nb@uni-nke.hu

A Nemzetközi Bizottság alapvető feladata a hallgatók tájékoztatása a külföldi tanulmányi úttal és külföldi szakmai gyakorlattal kapcsolatban, valamint az ezekkel járó kérdések megválaszolása és a felmerülő problémák megoldása. Szintén a feladatainkhoz tartozik az Erasmus+ koordinátorral és a nemzetközi dékánhelyettessel való kapcsolattartás. Segítséget nyújtunk a nemzetközi konferenciák és egyéb érdekes külföldi vonatkozású előadások szervezésében és lebonyolításában, valamint mi magunk is szervezünk ilyen eseményeket. Több infóért csatlakozzatok a Facebook csoportunkhoz, amit az NKE ÁNTK Nemzetközi Bizottság néven érhettek el. Ha esetleg az NB rövidítést halljátok/olvassátok valahol, akkor az ránk vonatkozik.

Elnök: Nemes Lídia Kamilla

Alelnök: Gáspár Boglárka

Titkár: László Lola

Tagok:

Andrásy Réka

Deli Pál Dömötör

Fehér Kincső Napsugár

Kedvek Dorottya

Kelemen Gabriella

Kopócs Mátyás Kristóf

László Lola

Nemes Lídia Kamilla

Turáni Ádám

Ungor Bence

Vas Petra

 

 

 

Rendezvényszervező Bizottság

Elérhetőség: antk-rszb@uni-nke.hu

A Rendezvényszervező Bizottság tagjai jelentik a kar rendezvényeinek motorját. Ők hangolják és motiválják a hallgatókat eseményeken való részvételeken, online kedvcsináló posztokkal, nyereményjátékkal. Emellett feladatuk, hogy rendszerességgel figyeljék a trendeket rendezvények terén (legyen szó akár egy kulturális, akár egy szórakoztató rendezvényről).

Elnök: Veress Balázs

Alelnök: Páll Renáta

Titkár: Kiss Kamilla Virág

Tagok:

Kuti Zsuzsa Luca

Molnár Ferenc

Páll Renáta

Vella Dániel Zsolt

Veress Balázs

Zemen Patrik