ÁNTK HÖK Bizottságok

Diákjóléti Bizottság

Elérhetőség: antk.diakjolet.bizottsag@gmail.com

Legismertebb feladatunk a hallgatók rendszeres szociális támogatásának elbírálása, továbbá mi felelünk az alaptámogatásokért, a kiemelt tanulmányi ösztöndíjakért, valamint a különböző rendezvények pénzügyi forrásaiért. Bizottságunk tagjai kiveszik részüket a külföldi szakmai gyakorlaton résztvevők és a külföldi részképzés támogatásainak elbírálásában. Kapcsolatban állunk a kari Gazdasági Igazgatósággal és a Pénzügyi Számviteli Irodával annak érdekében, hogy a hallgatók minél hamarabb támogatáshoz juthassanak, ezáltal biztosítva az egyetemi élet zavartalan működését.

Elnök: Aszalós Regina
Alelnök: Gál Bernadett Luca
Titkár: Farkas Cintia
Tagok:

Bartó Bojána Nikoletta
Bátori Bernadett
Csehes András
Kovács Tamás
Kuripla János
Oszterman Anna
Novák Nóra
Pais Kálmán Dominik
Popovics Dóra
Rudity Szécsényi Lilla
Salamin Kata
Tóth Viktória 

 

Kollégiumi Bizottság

Elérhetőség: antk.kollegiumi.bizottsag@gmail.com

A Kollégiumi Bizottság tagjai az Orczy Úti Kollégium lakóinak be- és kiköltözéséért, illetve a problémamentes bentlakásukért felelünk. Kulturális és közösségépítő rendezvényeinkkel – mint a már jól ismert KBKultúr - színesítjük nemcsak a kollégisták, hanem az egyetem többi hallgatójának életét is. Várunk szeretettel titeket a Koli Napok, a Kocsmakvíz vagy a Hatostúra eseményeinkre.

Elnök: Borsos Bálint
Alelnök: Berta István
Titkár: Rajhóczki Petra
Tagok:

Antal Klaudia
Borbély Bálint
Epelley Bálint
Kovács Kinga Virág
Mikula Fanni
Nimsz Vivien
Pál Eszter
Rudity Szécsényi Lilla

Sipos Edit

Szekeres Balázs

 

 

Kommunikációs és Média Bizottság

Elérhetőség: antk.kom.media.bizottsag@gmail.com

Családias bizottságunk két részből épül fel. A kommunikáció és média szorosan kapcsolódik egymáshoz, a kommunikáció alatt az érthető, hogy a hallgatókat a szabadidős tevékenységek lehetőségeiről értesítsük, ide máris csatlakozik a média, hiszen a figyelemfelhívás plakátokkal a legegyszerűbb, kis csapatunk eme plakátok megszerkesztésén dolgozik egyrészt. Továbbá feladatunk a rendezvények megörökítése, hogy a hallgatóknak ne csak fejben maradjon meg az emlék. Illetve a fotók megszerkesztése. Mi négyen tehát röviden összefoglalva azon dolgozunk, hogy a hallgatók, ne maradjanak le a rendezvényekről, és arról később örömmel tudják visszanézni az ott készült fotókat.

Elnök: Gorosics Dóra
Alelnök: Klinger Gábor
Titkár: Ruff Georgina
Tag:
Nagy Lilla Veronika

 

Nemzetközi Bizottság

Elérhetőség: antknemzetkozibizottsag@gmail.com

Az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Hallgatói Önkormányzatának első Nemzetközi bizottsága 9 taggal alakult meg. A bizottsága tagjai a közigazgatás-szervező, az államtudományi, a nemzetközi biztonság- és védelempolitika és a nemzetközi igazgatás szakjairól nyertek felvételt, így ez a fajta szakmai sokszínűség nagy előnyt fog jelenteni azon hallgatók számára, akik a bizottsághoz fordulnak ERASMUS, Campus Mundi vagy külföldön végzett szakmai gyakorlat kérdései végett. Bíztatjuk az egyetem hallgatóit, hogy forduljanak hozzánk bizalommal, hiszen kiváló közvetítő pont vagyunk az egyetem és hallgatótársaink között.

Elnök: Kiss Anikó
Alelnök: Németh Eszter
Titkár: Ungor Bence
Tagok:

Borsos Bálint
Epresi Ádám
Gáspár Boglárka
Kedvek Dorottya
Kelemen Gabriella
Németh Eszter
Ungor Bence

 

Rendezvényszervező Bizottság

Elérhetőség: antk.rendezvenyszervezobiz@gmail.com

Elsődleges feladatunk a hallgatók szabadidős tevékenységeinek szervezése, melynek része a rendezvények előkészítése, megvalósítása, utómunkálataink koordinálása. Legkedveltebb rendezvényeink a Kari Napok, ami egy háromnapos tavaszköszöntő programsorozat várostúrával, sporttal, bulival; a Felező Bál, ami a képzési idejük feléhez érő másodéveseket érinti; az ÁKKultúr programsorozat, mely a hallgatók kulturális igényeit igyekszik kielégíteni, többek között kiállításokkal, tematikus körutakkal, kirándulásokkal; illetve a szemeszternyitó-, és záró bulik, ahol a hallgatók együtt ünneplik az adott félév kezdetét vagy éppen a végét.

Elnök: Szabó Ákos
Alelnök: Vátzi Roland
Titkár: Bangó Réka
Tagok:
Czinkóczki Ágnes
Horváth Ármin
Kamrás István
Katona Anna
Kiss Kamilla Virág
Nagy-Pál Dorottya
Vati Eszter

 

Tanulmányi Bizottság

Elérhetőség: antk.tanulmanyibizottsag@gmail.com

Mi, a Tanulmány Bizottság tagjai felelünk a hallgatók tanulmányi és oktatással kapcsolatos ügyeinek intézéséért és segítéséért. Kapcsolatot tartunk az oktatók és a hallgatók között a problémák minél gyorsabb orvoslása és tanulmányaitok minél zavartalanabb működése érdekében. Beépítjük a hallgatói véleményeket a karon működő képzésekbe, a mintatantervek kialakításában pedig jelentős véleményező szerepkörrel rendelkezünk.

Elnök: Szaplonczay Eufémia
Alelnök: Krózser Martin
Titkár: Nagy Petra
Tagok:
Berettyán Petra
Jászfalvi Orsolya
Katona Anna
Pete Gréta

 

NKE ÁNTK HÖK