ÁNTK HÖK Bizottságok

ÁNTK HÖK Bizottságok

 

Diákjóléti Bizottság

Elérhetőség: antk-djb@uni-nke.hu

A Diakjóléti Bizottság gazdasági és szociális ügyekkel foglalkozó bizottság, alapvető feladatai a szociális és egyes teljesítmény alapú ösztöndíj pályázatok kiírása, kezelése és elbírálása, illetve a kollégiumi felvételi eljárás során a hallgatók szociális helyzetének értékelése. A Bizottság tevékenységének keretében az előkészített javaslatokat továbbítja a Hallgatói Tanulmányi, Vizsga és Szociális Ügyek Bizottságának (HTVSZÜB), akik a végső döntéseket hozzák meg. A bizottság tagjai a hallgatók rendelkezésére állnak felmerülő kérdéseik esetén.

 

Ficzere Norman - elnök

Mészáros Lili - alelnök

 

Farkas Roland - tag

Herczku Réka Maja - tag

Gaál Nikolett - tag

Horváth Napsugár - tag

Landi Zsombor - tag

Molnár Ágnes - tag

Plaxico Amanda - tag

Ruff Georgina - tag

Szamosszegi Réka - tag

 

 

 

Kollégiumi Bizottság

Elérhetőség: antk-kb@uni-nke.hu

A Kollégiumi Bizottság látja el karunk kollégistáinak érdekképviseletét. A bizottság tagjai folyamatosan dolgoznak a lakók mindennapi jóllétéért: a KB egyrészt felel a kollégisták gördülékeny be- és kiköltözéséért, illetve a problémamentes bentlakásukért. Másrészt különböző programok és események szervezésével színesíti a kollégisták szürke mindennapjait. A KB tagjai törekednek arra, hogy kollégisták esetlegesen felmerülő problémáit haladéktalanul közvetítsék az illetékes személyek felé, ezzel is biztosítva a kényelmes és zökkenőmentes kollégiumi bentlakást.

 

Vadász Dávid - elnök

Seres Johanna - alelnök

Bognár Kata - titkár

 

Dévity Egon - tag

Mészáros Zoltán Bence - tag

Nagy Bendegúz Mátyás - tag

 

 

Tanulmányi Bizottság

Elérhetőség: antk-tb@uni-nke.hu

A Tanulmányi Bizottság tagjai arra törekednek, hogy a hallgatók tanulmányait megkönnyítsék, illetve az esetlegesen felmerülő problémákat és fennakadásokat közvetítsék az oktatók, tanszékek felé. A bizottság célja, hogy az oktatókkal és hallgatókkal egyaránt jó kapcsolatot ápoljanak a gyors és hatékony problémamegoldás érdekében. Tanulmányi ügyekkel, észrevételekkel és problémákkal bátran forduljatok hozzánk bizalommal.

Szabó Zsanett - elnök

Strobl Orsolya - alelnök

 

Deák Melinda Zóra - Tudományos ügyekért felelős tag

Katona Rebeka Dorka - Levelezős ügyekért felelős tag

Rózsa István Ádám - tag

Szucsics Levente Gergő - tag

 

 

 

Kommunikációs és Média Bizottság

Elérhetőség: antk-kmb@uni-nke.hu

Kommunikáció és Média Bizottság felel minden kari rendezvény promotálásáért, a szóróanyagainak megtervezéséért, a reklámszövegeinek létrehozásáért. Az eseményekhez szükséges fotóanyagok elkészítése, képek szerkesztése, illetve a digitális grafikai munkát igénylő feladatok megvalósítása is a mi kis csapatunk teendői közé tartoznak. Mindezek mellett a kar socialmedia felületeit (Instagram, Facebook) is mi koordináljuk és az ott megjelenő tartalmakért is mi felelünk.

Szabó Renáta - elnök

Csonka Balázs - alelnök

 

Orsó Márton László - tag

Póczos Sándor Levente - tag

Vajda Virág - tag

Vass Liliána – tag

 

 

 

Nemzetközi Bizottság

Elérhetőség: antk-nb@uni-nke.hu

A Nemzetközi Bizottság alapvető feladata a hallgatók tájékoztatása a külföldi tanulmányi úttal és külföldi szakmai gyakorlattal kapcsolatban, valamint az ezekkel járó kérdések megválaszolása és a felmerülő problémák megoldása. Szintén a feladatainkhoz tartozik az Erasmus+ koordinátorral és a nemzetközi dékánhelyettessel való kapcsolattartás. Segítséget nyújtunk a nemzetközi konferenciák és egyéb érdekes külföldi vonatkozású előadások szervezésében és lebonyolításában, valamint mi magunk is szervezünk ilyen eseményeket. Több infóért csatlakozzatok a Facebook csoportunkhoz, amit az NKE ÁNTK Nemzetközi Bizottság néven érhettek el. Ha esetleg az NB rövidítést halljátok/olvassátok valahol, akkor az ránk vonatkozik.

 

Nemes Lídia Kamilla - elnök

Gáspár Boglárka -alelnök

László Lola- titkár

 

Fehér Kincső Napsugár - tag

Győr Anna - tag

Kopócs Mátyás Kristóf - tag

Mészáros Lili - tag

Schulteisz Anna - tag

Still Péter - tag

Vas Petra - tag

 

 

 

Rendezvényszervező Bizottság

Elérhetőség: antk-rszb@uni-nke.hu

A Rendezvényszervező Bizottság tagjai jelentik a kar rendezvényeinek motorját. Ők hangolják és motiválják a hallgatókat eseményeken való részvételeken, online kedvcsináló posztokkal, nyereményjátékkal. Emellett feladatuk, hogy rendszerességgel figyeljék a trendeket rendezvények terén (legyen szó akár egy kulturális, akár egy szórakoztató rendezvényről).

Veress Balázs - elnök

Páll Renáta - alelnök

 

Molnár Ferenc - tag

Terényi Kristóf - tag

Horváth Katalin - tag

Nagy Patrik - tag

Renkecz Máté Gergő - tag