ÁNTK HÖK Bizottságok

ÁNTK HÖK Bizottságok

 

EHÖK Diákjóléti Bizottság ÁNTK-s bírálói

Elérhetőség: ehok.djb@uni-nke.hu

A Diakjóléti Bizottság gazdasági és szociális ügyekkel foglalkozó bizottság, alapvető feladatai a szociális és egyes teljesítmény alapú ösztöndíj pályázatok kiírása, kezelése és elbírálása, illetve a kollégiumi felvételi eljárás során a hallgatók szociális helyzetének értékelése. A Bizottság tevékenységének keretében az előkészített javaslatokat továbbítja a Hallgatói Tanulmányi, Vizsga és Szociális Ügyek Bizottságának (HTVSZÜB), akik a végső döntéseket hozzák meg. A bizottság tagjai a hallgatók rendelkezésére állnak felmerülő kérdéseik esetén.

 

Ficzere Norman - Szociális ügyekért felelős alelnök

Tagok:

Farkas Roland
Gaál Nikolett
Herczku Réka Maja
Horváth Napsugár
Kiss Benigna
Koósz Kevin
Mészáros Lili
Molnár Ágnes
Plaxico Amanda Alícia
Ruff Georgina
Szamosszegi Réka
Vonyó Vivien

 

 

Kollégiumi Bizottság

Elérhetőség: antk-kb@uni-nke.hu

A Kollégiumi Bizottság látja el karunk kollégistáinak érdekképviseletét. A bizottság tagjai folyamatosan dolgoznak a lakók mindennapi jóllétéért: a KB egyrészt felel a kollégisták gördülékeny be- és kiköltözéséért, illetve a problémamentes bentlakásukért. Másrészt különböző programok és események szervezésével színesíti a kollégisták szürke mindennapjait. A KB tagjai törekednek arra, hogy kollégisták esetlegesen felmerülő problémáit haladéktalanul közvetítsék az illetékes személyek felé, ezzel is biztosítva a kényelmes és zökkenőmentes kollégiumi bentlakást.

 

Vadász Dávid - elnök
Mészáros Zoltán Bence  - alelnök
Dobrán Flóra - titkár

Tagok:

Babits Virág Erzsébet
Bognár Kata
Kosztyi Hanna
Nagy Bendegúz Mátyás
Seres Johanna
Török Gergő

 

 

Tanulmányi Bizottság

Elérhetőség: antk-tb@uni-nke.hu

A Tanulmányi Bizottság tagjai arra törekednek, hogy a hallgatók tanulmányait megkönnyítsék, illetve az esetlegesen felmerülő problémákat és fennakadásokat közvetítsék az oktatók, tanszékek felé. A bizottság célja, hogy az oktatókkal és hallgatókkal egyaránt jó kapcsolatot ápoljanak a gyors és hatékony problémamegoldás érdekében. Tanulmányi ügyekkel, észrevételekkel és problémákkal bátran forduljatok hozzánk bizalommal.


Strobl Orsolya - elnök
Gaál Zsófia- alelnök
Budai Zsófia Csenge - titkár

Tagok:

Deák Melinda Zóra
Katona Rebeka Dorka
Rózsa István
Makay Bendegúz
Szucsics Levente Gergő

 

 

Kommunikációs és Média Bizottság

Elérhetőség: antk-kmb@uni-nke.hu

Kommunikáció és Média Bizottság felel minden kari rendezvény promotálásáért, a szóróanyagainak megtervezéséért, a reklámszövegeinek létrehozásáért. Az eseményekhez szükséges fotóanyagok elkészítése, képek szerkesztése, illetve a digitális grafikai munkát igénylő feladatok megvalósítása is a mi kis csapatunk teendői közé tartoznak. Mindezek mellett a kar socialmedia felületeit (Instagram, Facebook) is mi koordináljuk és az ott megjelenő tartalmakért is mi felelünk.

 

Csonka Balázs - elnök
Vass Liliána - alelnök

Tagok:

Orsó Márton László
Póczos Sándor Levente
Szabolcs Kristóf Koppány
Vörös Hanna

 

 

Nemzetközi Bizottság

Elérhetőség: antk-nb@uni-nke.hu

A Nemzetközi Bizottság alapvető feladata a hallgatók tájékoztatása a külföldi tanulmányi úttal és külföldi szakmai gyakorlattal kapcsolatban, valamint az ezekkel járó kérdések megválaszolása és a felmerülő problémák megoldása. Szintén a feladatainkhoz tartozik az Erasmus+ koordinátorral és a nemzetközi dékánhelyettessel való kapcsolattartás. Segítséget nyújtunk a nemzetközi konferenciák és egyéb érdekes külföldi vonatkozású előadások szervezésében és lebonyolításában, valamint mi magunk is szervezünk ilyen eseményeket. Több infóért csatlakozzatok a Facebook csoportunkhoz, amit az NKE ÁNTK Nemzetközi Bizottság néven érhettek el. Ha esetleg az NB rövidítést halljátok/olvassátok valahol, akkor az ránk vonatkozik.

 

Seres Johanna - elnök
Gáspár Boglárka - alelnök

Tagok:

Fehér Kincső Napsugár
Győr Anna
Makay Bendegúz
Mészáros Lili
Nemes Lídia Kamilla
Palatin Máté
Schulteisz Anna
Still Péter
Széles Benedek

 

 

Rendezvényszervező Bizottság

Elérhetőség: antk-rszb@uni-nke.hu

A Rendezvényszervező Bizottság tagjai jelentik a kar rendezvényeinek motorját. Ők hangolják és motiválják a hallgatókat eseményeken való részvételeken, online kedvcsináló posztokkal, nyereményjátékkal. Emellett feladatuk, hogy rendszerességgel figyeljék a trendeket rendezvények terén (legyen szó akár egy kulturális, akár egy szórakoztató rendezvényről).

 

Horváth Katalin Szilvia - elnök
Páll Renáta - alelnök

Tagok:

Kasnyik Anna
Kurucz Anna
Molnár Ferenc
Nagy Patrik Szixtusz
Renkecz Máté Gergő
Terényi Kristóf
Torma Iván Zsombor
Tóth Kincső