Az NKE hallgatóitól volt hangos a rakpart

2018. május 5-én egyetemünk hallgatói az év sportfesztiválján az NKE sárkányhajó-csapatának szurkoltak. A hatodik alkalommal megrendezett Dunai Regattán tizennyolc magyar és három külföldi egyetem csapata mérte össze erejét sárkányhajós és evezős számokban. Közel 120 NKE-s hallgató lelkesítette a versenyzőket az egyetemistáknak rendezett sport- és kulturális napon.

A délelőtt folyamán az NKE Államtudományi és Közigazgatási Karának, a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Karának, valamint a Rendészettudományi Karának hallgatói elfoglalták egyetemünk standját a rakparton. Amellett, hogy az egyetemi csapatunk tagjainak szurkoltak, más egyetemek hallgatóinak is megmutatták, milyen az NKE-s életérzés. Egyenpólót viselve tapsolórúddal, zászlóval, üdítővel és testmatricával kedveskedtek a standjukhoz látogatóknak, valamint a 2017-es év legjobb hallgatói magazinjának választott Forum Publicum példányait is osztogatták az érdeklődőknek. A jó hangulatról dj gondoskodott.

A sporteseményeiken csapataink vegyes eredményt értek el. Míg sárkányhajónk sereghajtóként ért célba, a sörpong bajnokságon elindult csapatunk a negyeddöntőig jutott, a röplabdás csapatunk pedig 4-ik helyezést ért el.

Az NKE sátrához látogatók egész nap jól szórakozhattak és a chill zone-ban kipihenhették a mindennapok fáradalmait a rakpart lágy ölén.

Gratulálunk versenyzőink sikeréhez!

NKE EHÖK

 

Fotó: EHÖK