NKE GÓLYATÁBOR 2021

 

VI. NKE GÓLYATÁBOR

Kedves Gólyák! 

Egyetemünk és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat nevében szeretnénk ezúton is gratulálni a sikeres felvételi eredményetekhez!  Üdvözlünk Benneteket az NKE-n! 

A VI. NKE Gólyatábort a Ti tiszteletetekre szervezzük, ahová minden leendő első évfolyamos hallgatótársunkat sok szeretettel várjuk. 

 

Tudnivalók a Gólyatáborral kapcsolatban

A Gólyatábor Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1483073615360946

• Helyszín: 2890 Tata, Fáklya utca 4., Esély Tábor 

• Időpont: 2021. augusztus 4-7. 

• Ár: 29.990 Ft, amely magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, a fellépők tiszteletdíját és az egyéb programokon való részvételt, illetve az ajándékcsomagot.   A regisztrációs díj befizetése egy összegben lehetséges. 

Szeretnénk felhívni a figyelmetek, hogy a tábor ideje alatt a helyszínt elhagyni nem lehet, ez a rendezvényről való kizárást eredményezi. A Gólyatáboron való részvétel során kötelező a rendezvény és a tábor házirendjének maradéktalan betartása.

Regisztráció

Regisztrációs link: https://reg.uni-nke.hu/index.php/615446?lang=hu 

Regisztrációs határidő: 2021. július 30., péntek 23:59 

FONTOS: a regisztráció csak a regisztrációs ív kitöltésével ÉS a regisztrációs díj befizetésével válik érvényessé!  

Helyszíni regisztrációra nincs lehetőség, a gólyatábori részvétel feltétele a regisztrációs ív kitöltése és a regisztrációs díj befizetése a rendezvényt kezdetét megelőzően. 

Fizetés módja: NKE Campus XXI. Szolgáltató Nonprofit Kft. 

OTP Bank 11705008 - 22536295 bankszámlaszámra a teljes összeg regisztrációt követő utalásával.  

Kérjük, hogy a közleményben kerüljön feltüntetésre: 

  • a felvételt nyert hallgató neve;   

  • a Neptun kódja (amennyiben még nem érkezett meg a befizetés időpontjáig a Neptun kód, kérjük, hogy a kar mellett szerepeljen a szak neve is a közleményben); 

  • a kar neve (ÁNTK/VTK/RTK/HHK)

 

Járványügyi intézkedések a rendezvényen

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a rendezvényen való részvételhez rendelkeznetek kell a SARS-COV-2 vírus elleni két, ebből a második esetében egy hétnél régebben beadott védőoltással (Janssen vakcinával beoltott személyek esetében a SARS-COV-2 vírus elleni egy, egy hétnél régebben beadott védőoltás szükséges). A védőoltás(ok) meglétének ténye a táborhelyre való belépésnél kerül ellenőrzésre, melyhez szükségetek lesz a SARS-COV-2 elleni védőoltás(ok) beadásának időpontját tartalmazó EESZT alkalmazáson belüli COVID-oltásigazolásra és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványotokra.  

 

Fellépők

hamarosan 

Adatvédelem

Kérjük, hogy a regisztráció előtt olvassátok el a Gólyatáborra vonatkozó részletes adatvédelmi tájékoztatót, melyet itt találtok.

 

Ne felejtsétek el követni az NKE EHÖK Instagram (https://www.instagram.com/_bonogram/)  Facebook oldalát (https://www.facebook.com/NKEEHOK/), hiszen itt értesülhettek a gólyatáborral kapcsolatos legfrissebb információkról! 

Felmerülő kérdéseitekkel keressetek minket bizalommal az ehok@uni-nke.hu e-mail címen! 

Várunk Benneteket szeretettel! 

NKE EHÖK