EHÖK Elnöki köszöntő

 

 

Tisztelt Olvasó, Kedves Hallgatótársam!

Üdvözöllek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának nevében!
A honlapunk célja az, hogy naprakész és hasznos információkkal szolgáljon az NKE hallgatóinak lehetőségeiről és közösségi életéről, valamint megismerhessétek az érdekképviseleti munkánk részleteit.

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és a kari részönkormányzatok célja, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa az Egyetem hallgatói részére, mind az érdekképviselet, mind pedig a rendezvényszervezés területén. Törekszünk arra, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk a problémáitokról és igényeitekről, hiszen ezek azok, amelyek alapvetően meghatározzák a munkánkat. A legfőbb célunk az, hogy az „életed legszebb évei” ne csupán egy hollywoodi klisé legyen számodra, hanem mindig örömmel gondolj vissza az itt eltöltött időszakra az életedben.

Rendkívül fontos számunkra az, hogy egy összetartó és jó közösség alakuljon ki az Egyetemünkön, függetlenül attól, hogy civil vagy hivatásos, budapesti vagy bajai hallgatótársunkról legyen szó. Ezt a célt szolgálják az EHÖK kiemelt összegyetemi rendezvényei úgy, mint a Gólyatábor, Gólyabál és Gyűrűavató Bál, valamint az NKE VIBES. A közösségépítés mellett fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, továbbá a hallgatói sportélet fellendítését is, ezért támogatunk és kezdeményezünk minden olyan programot, amelyek ezt a célt szolgálják.

Amennyiben kérdésed, problémád adódna bármi kapcsán vagy csak lenne egy jó ötleted az Egyetemet illetően, keress minket bátran személyesen és online, vagy használd az anonim panaszkezelő felületünket!

 

Baráti üdvözlettel,

Dibusz Bendegúz

EHÖK elnök