EHÖK Elnöki köszöntő

 

 

Kedves Hallgatótársam!

 

Üdvözöllek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának nevében!

A honlapunk célja az, hogy naprakész és hasznos információkkal szolgáljon az NKE hallgatóinak lehetőségeiről és közösségi életéről, valamint megismerhessétek az érdekképviseleti munkánk részleteit.

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és a kari részönkormányzatok közös célja, segítséget nyújtson nektek az egyetemi élet minden aspektusában. Fontosnak tartjuk, hogy mind az érdekképviselet, mind a közösségi rendezvények terén a legjobbat nyújtsuk nektek. Érdekelnek minket a problémáitok és az igényeitek, hiszen ezek határozzák meg mindennapi munkánkat. Mi itt vagyunk, hogy támogassunk benneteket. Legfőbb célunk az, hogy az itt eltöltött éveitek minél emlékezetesebbek legyenek számotokra és sok év múlva is úgy gondoljatok vissza erre az időszakra, hogy életetek legjobb élménye volt.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy összetartó közösség alakuljon ki az egyetemen, legyenek hivatásos vagy civil hallgatótársak, és legyenek Budapesti, Bajai vagy Szolnoki campuson tanulók. Ehhez számos eseményt szervezünk, mint például a Gólyatábor, a Gólyabál, a Gyűrűavató és az NKE VIBES, amelyek közösségépítő és szórakoztató rendezvények. Reméljük, hogy megtaláljátok azokat a lehetőségeket és eseményeket, amelyek segítenek abban, hogy barátságokat kössetek, fejlesszétek magatokat, és élvezzétek az egyetemi éveket.

A közösségépítés mellett fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, továbbá a hallgatói sportélet és hallgatói kulturális életfellendítését is, ezért támogatunk és kezdeményezünk minden olyan programot, amelyek ezt a célt szolgálják.

 

Bármilyen ötleted vagy problémád lenne az egyetemi élettel kapcsolatban, keress minket bátran, akár személyesen, akár online, vagy használd az anonim panaszkezelő felületünket.

Az EHÖK itt van értetek!

 

Üdvözlettel,

 

Rybár Petra Réka

EHÖK elnök