Egyéb pályázatok

Hallgatói parkolás - előzetes eredmény

Kedves Hallgatók!

Az NKE HÖK Elnöksége szeptember 18-án döntött a hallgatói parkolási pályázatok rangsorolásáról.
A hivatalos rangsor itt elérhető.

A Neptun-határozatok kiküldése folyamatban van, mely tartalmazza a parkolással kapcsolatos további teendőket.
A Hallgatói Önkormányzat a Service Desk portál visszaigazolására vár, egyelőre nem elérhető a Neptun-határozatok feltöltésének lehetősége.
Az Egyetem nevében kérjük szíves türelmüket a parkolás megkezdését és a kártyajogosultságok beállítását illetően.

A döntés dokumentációi itt elérhetőek:

 

Indul az ingyenes hallgatói parkolás!

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat kezdeményezésére ingyenes hallgatói parkolás indul idén ősztől a Ludovika Campuson. Az Orczy Úti Kollégiumban lévő és a Lovarda melletti parkolókat hétfőtől csütörtökig a nappalis, péntektől pedig a levelezős hallgatók vehetik igénybe.

Olyan nem kollégista, nappalis és levelezős hallgatóknak lesz lehetőségük pályázni, akik:

  • aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek
  • alap-, mester- és osztatlan képzésben vesznek részt
  • az alábbi karokon/képzéseken tanulnak: ÁNTK, RTK, HHK (nemzetközi biztonság- és védelempolitika alap- és mesterszak) VTK (vízdiplomácia mesterszak).

A pályázatokat kizárólag a Neptun-rendszeren keresztül lehet benyújtani. A pályázat leadása a HWEB-en keresztül az ügyintézés menüpontban kezdeményezhető. A Neptun-rendszerben való pályázás menete a következő: HWEB > Ügyintézés > Kérvények > Hallgatói parkolás

Pályázási időszak2022. 09. 05-11.

A pályázati felhívás és az elbírálás szempontrendszere, a szükséges dokumentumok listája, valamint az adatkezelési tájékoztató itt található meg:

A kiértesítést követően e-mailben tájékoztatjuk a hallgatókat a parkolóhely service desk felületen keresztül igénylésének pontos menetéről.

Felmerülő kérdéseitekkel forduljatok bátran az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat tagjaihoz az ehok@uni-nke.hu e-mail címen.

NKE EHÖK