Választmány

Szabados Máté
elnök

Mióta az Egyetem hallgatója vagyok, aktívan részt veszek a közösségi élet keringésében. A 2017/2018-as tanévben gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnökként, a 2018/2019-es tanévtől elnökként végzem feladataimat a Hallgatói Önkormányzaton belül. A NETK HÖK-öt erős szervezeti kultúra jellemezi, tagjai pedig egységesen és felelősségteljesen végzik legfontosabb feladatukat, a társaik érdekképviseletét.

Elérhetőség: m.szabados1@gmail.com


Bagi Dorka

általános alelnök

Bagi Dorka, másodéves nemzetközi igazgatási alapszakos hallgató vagyok. A Hallgatói Önkormányzat munkáját 2017 őszétől segítem, s az idei tanévtől immáron a Választmány tagjaként, mint általános alelnök tevékenykedem. Az általános alelnök legfőbb feladata az elnök munkájának segítése, s a gördülékeny feladat végrehajtás és párbeszéd kialakítása a Választmány tagjai és az elnök között. Bármilyen kérdés felmerülése esetén bátran forduljatok hozzám, vagy a Választmány bármely tagjához! 

Elérhetőség: bagidorka01@gmail.com

 

Tóth Krisztina

pénzügyi alelnök

Tóth Krisztina vagyok, elsőéves nemzetközi igazgatási szakos hallgató és azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szerettem volna minél inkább kivenni a részemet az egyetemi életből. Gazdasági alelnökként bátran fordulhattok hozzám kérdéseitekkel különböző ösztöndíjakkal, pályázatokkal kapcsolatban. Célom, hogy jobbá tegyem hallgatótársaim egyetemi életét és minél hatékonyabban megoldást találjak problémáikra.

Elérhetőség:

 

Mészáros Kinga

kollégiumi referens

Mészáros Kinga vagyok másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató. 2017. decemberétől tevékenykedem a NETK HÖK Kollégiumi Bizottságában, novembertől pedig én töltöm be a Bizottság referensi posztját. A Kollégiumi Bizottság legfontosabb feladatai közé tartozik a kollégiumi felvételi pályáztok elbírálásának felügyelete, a szobabeosztások elkészítése, illetve a kollégiumi vezetőség és a hallgatók közötti kapcsolattartás. Bármilyen felmerülő probléma vagy kérdés esetén keressetek bizalommal!

Elérhetőség: kinga98@outlook.com

 

 

Jakusovszki Eszter

irodavezető

Jakusovszki Eszter vagyok, harmadéves nemzetközi igazgatás BA-s hallgató, és 2017 novembere óta NETK HÖK Irodavezető. Feladataim közé tartozik a kari HÖK dokumentációjának el(ő)készítése, iratkezelés, továbbá közvetítés a Hallgatók, a HÖK és az NKE adminisztrációs egységei között. Bármilyen kéréssel, kérdéssel, problémával nyugodtan keressetek!

Elérhetőség: j.eszter0903@gmail.com

 

Szaplonczay Eufémia
Tanulmányi ügyekért felelős referens

Szaplonczay Eufémia, első éves, nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató vagyok, a 2018/19-es választmány Tanulmányi Bizottságának elnöke. A Bizottság alapvető feladati közé tartozik, hogy segítséget nyújtson a tanulmányi ügyekkel kapcsolatos kérdésekre, problémákra, illetve hogy tájékoztassa a hallgatókat a tanulmányi ügyekkel kapcsolatban. Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel bátran forduljatok hozzám.

Elérhetőség: efi.szapy@gmail.com

 

Szabados Boglárka
Rendezvényszervezésért felelős referens

Szabados Boglárka vagyok, harmadéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató. 2016 szeptemberétől 2017 novemberéig a Rendezvényszervező Bizottságnak a tagjaként tevékenykedtem, 2017. novembere óta pedig a bizottság referensi posztját töltöm be. Feladatom olyan események, rendezvények, programok megszervezése, amellyel a hallgatói életét színesebbé és változatosabbá tesszük. Az észrevételeiteket, ötleteiteket szívesen fogadom, hogy ezzel a Ti igényeiteknek is megfelelő programokat szervezhessünk.

Elérhetőség: szabadosbogi19@gmail.com

 

Kiss Anikó

választmányi tag

Sziasztok! Kiss Anikó vagyok, nemzetközi igazgatási alapszakon másodéves hallgató, idén először HÖK választmányi tag. Magamat egy kreatív, sokoldalú személyiségnek tartom, jó kommunikációs képességgel. Hamar megtalálom a közös hangot másokkal. Megbízható és kitartó vagyok. Törekszem a problémák gyors megoldására. Ha bármilyen probléma adódik, nyugodtan forduljatok hozzám!

Elérhetőség:

 

Frankó Dániel

választmányi tag

Frankó Dánielnek hívnak, első éves nemzetközi igazgatási szakos hallgató vagyok, és a 2018/19-es tanévben NETK HÖK külkapcsolati ügyekért felelős referenseként állok rendelkezésre az egyetem polgárai számára. Karunk nemzetközi mivoltából kiindulva feladataimhoz kapcsolódik mind a kapcsolattartás a diákság és az egyetem vezetősége (Nemzetközi Kapcsolatok Iroda, Dékáni Hivatal) között, rendezvényszervezés, az egyetemi éveket kardinálisan meghatározó Erasmus+ lehetőségek népszerűsítése és a külföldiek mindennapjait meghatározó kérdések megválaszolása, problemáinak megoldása.

Elérhetőség: franko.daniel123@gmail.com

 

Nemcsényi Angelika

választmányi tag

Nemcsényi Angelika vagyok, a NETK-HÖK választmányának immár második éve tagja. Kommunikációs ügyekért felelős referensként a feladatom a veletek való kommunikáció, a social-media felületeink kezelése.

Elérhetőség: nemcsenyi.angie@gmail.com

 

Varga Róbert

választmányi tag

A nevem Varga Róbert, jelenleg elsőéves Nemzetközi tanulmányok MA szakos hallgató vagyok, a Hallgatói Önkormányzatban Választmányi tag vagyok.

Elérhetőség: varga.robert256@gmail.com