Választmány

Fodor Márk Joszipovics

elnök

Fodor Márk Joszipovics vagyok, másodéves biztonság és védelempolitika alapszakos hallgatói, a Hallgatói Önkormányzat elnöke. Legfontosabb feladatom a Ti érdekeitek képviselete, ezt közvetlenül és közvetetten is igyekszem teljesíteni a HÖK Választmányának koordinálásával és az Egyetem különböző bizottságainak munkájában való részvétellel. Kérdéseitekkel és kéréseitekkel bátran forduljatok akár személyesen hozzám is, ugyanúgy mint bárki máshoz a csapatból, hiszen értetek vagyunk.

Elérhetőség:

Email: josziip@gmail.com

 

Nyárádi Fanni

általános ügyekért felelős alelnök

Nyárádi Fanni vagyok, másodéves nemzetközi igazgatási szakos hallgató. 2016 decembere óta veszek részt a Hallgatói Önkormányzat munkájában, 2017 novemberétől pedig az általános alelnöki pozíciót tölthetem be.
Egyként közületek úgy gondolom, hogy Mi, hallgatók vagyunk a legfontosabb része az egyetemnek, mellyel való együttműködés hatékonyságának és sikerességének alapja a kommunikáció. Ehhez nyújt elsődleges fórumot a HÖK. A rendezvényeink és bizottságaink azért vannak, hogy az itt eltöltött éveket a diploma megszerzésének biztos célja mellett egy fiatal felnőtt közösségként, pozitív élményként élhessük meg. Én fő feladatomként az elnök munkáját segítem, emellett pedig azt tartom a legfontosabbnak, hogy a Ti érdekeitek és szükségleteitek meghallgatásra találjanak és eljussanak az egyetem vezetőségéhez.

Forduljatok hozzánk, hozzám  bármilyen kérdéssel bizalommal: írjatok, szólítsatok meg a folyosón, hiszen ezért vagyunk!

Elérhetőség:

Email: fanninyaradi@gmail.com

 

Szabados Máté

gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnök

Nemzetközi igazgatási szakos hallgató vagyok, és a Hallgatói Önkormányzaton belül a gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnöki posztot látom el. Feladatom, hogy a hallgatókat odaadó munkával szolgáljam, és mindig kész legyek válaszolni kérdéseikre. A pályázatokkal, ösztöndíjakkal kapcsolatban készségesen nyújtok segítő kezet, és akinek szüksége van rá, bármikor megtalál.

Elérhetőség:

Email: szabados.mate@hallg.uni-nke.hu

 

Jakusovszki Eszter

irodavezető

Jakusovszki Eszter vagyok, másodéves nemzetközi igazgatás BA-s hallgató, és 2017 novembere óta NETK HÖK Irodavezető. Feladataim közé tartozik a kari HÖK dokumentációjának el(ő)készítése, iratkezelés, továbbá közvetítés a Hallgatók, a HÖK és az NKE adminisztrációs egységei között. Bármilyen kéréssel, kérdéssel, problémával nyugodtan keressetek! :)

Elérhetőség:

Email: j.eszter0903@gmail.com

 

Szabados Boglárka

rendezvényszervezésért felelős referens

Szabados Boglárka vagyok, 2016 szeptemberétől  2017 novemberéig a Rendezvényszervező Bizottságnak a tagjaként tevékenykedtem, november óta pedig a bizottság referensi posztját töltöm be. Feladatom olyan események, rendezvények, programok megszervezése, amellyel a hallgatói életét színesebbé és változatosabbá tesszük.  Az észrevételeiteket, ötleteiteket szívesen fogadom, hogy ezzel a Ti igényeiteknek is megfelelő programokat szervezhessünk.

Elérhetőség:

Email: szabadosbogi19@gmail.com

 

Nemcsényi Angelika Ágnes

kommunikációért felelős referens

Nemcsényi Angelika vagyok, első éves nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató és a Biztonságpolitikai Szakkollégium tagja. Korábbi tanulmányaim alatt a diáktársaim segítőkésznek és empatikusnak ismertek; akire mindig lehetett számítani, legyen az egy komoly probléma, vagy csak egy beszélgetésre volt szükség. Választmányi tagként igyekszem ezt ugyan így folytatni, illetve a választmányon belül minden bizottságnak a legjobb tudásom szerint segíteni.

Elérhetőség:

Email: nemcsenyi.angie@gmail.com

 

Cziczás Péter

kollégiumi bizottság elnöke

Cziczás Péter vagyok, másodéves nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató. 2015. őszétől vagyok tagja a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar Hallgatói Önkormányzatának, ahol azóta is tevékenykedem, jelenleg, mint a Kollégiumi Bizottság elnöke. A Bizottság felügyeli a kollégiumi pályázatok elbírálását, elkészíti a szobabeosztásokat, közvetlen kapcsolatot teremt a kollégiumi vezetőség és a kollégista hallgatók között. Ha úgy érzed, bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bátran!

Elérhetőség:

Email: peter.cziczas@gmail.com

 

Varga Róbert

tanulmányi ügyekért felelős referens

Varga Róbert vagyok, III. éves nemzetközi igazgatás szakos hallgató, a NETK HÖK tanulmányi referense. Feladatom a Tanulmányi Osztállyal való kapcsolattartás, együttműködés és a ti kérdéseitek/problémáitok közvetítése feléjük. Fordulhattok hozzám bármilyen tanulmányi jellegű kérdéssel, legyen az tantárgyakkal, oktatókkal, vizsgákkal, vagy más egyéb felmerülő problémával kapcsolatos.

Elérhetőség:

Email: varga.robert256@gmail.com

 

Csonka Attila

sport és kulturális ügyekért felelős referens

Sziasztok! Csonka Attila vagyok, másodéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató. Referensként a Kar sport- kulturális és szakmai életét szeretném segíteni, fellendíteni. Ezekkel a területekkel és a rendezvényeinkkel kapcsolatban bátran fordulhattok hozzám!

Elérhetőség:

Email: csonkaattila12@gmail.com

 

Jakusovszki Tibor Péter

választmányi tag

Jakusovszki Tibor Péter vagyok, végzős nemzetközi igazgatás szakos hallgató. Két éven keresztül

voltam tagja a Kollégiumi Bizottságnak, ahol igyekeztem legjobb tudásom szerint segíteni és

izgalmasabbá tenni a hallgatótársaim mindennapi életét. Harmadik évben a Hallgatói Önkormányzat

tagjává választottatok, itt továbbra is szeretném azt folytatni, amit az elmúlt két esztendőben

megalapoztam, vagyis ha úgy érzitek, van bármi, amiben segítségetekre lehetek, akkor keressetek

bátran!

Elérhetőség:

Email: tjakusovszki@gmail.com

 

Kerekes Kristóf

választmányi tag

Kerekes Kristóf vagyok, másodéves hallgató nemzetközi igazgatás szakon. Azért jelentkeztem a HÖK- be, mert szeretnék aktív tagja lenni az egyetemi közösségnek, és szeretném, ha megoldást tudnánk nyújtani azokra a problémákra, amik nehezítik Hallgatótársaink hétköznapjait.

Elérhetőség:

Email: hoppciri@gmail.com