Választmány

Bak Pál

Elnök

Bak.Pal@hallg.uni-nke.hu

www.facebook.com/hatnemtom

Sziasztok!

Bak Pál vagyok, harmadéves nemzetközi biztonság-és védelempolitika alapszakos hallgató. 2015 novemberében lettem a kari Hallgatói Önkormányzat irodavezetője, majd 2017 májusában az általános alelnöke, szeptembertől pedig a NETK HÖK elnökeként képviselem az érdekeiteket, köszönhetően megtisztelő bizalmatoknak. Célom a hallgatók érdekeinek minél szélesebb skálán mozgó és minél hatékonyabb képviselése, együttműködve a Kar Vezetésével és az Egyetemen megtalálható valamennyi szervezettel.

Bármely problémátokkal, kérdésetekkel forduljatok hozzám bizalommal!

 

 

Veres Eszter Adrienn

Általános ügyekért felelős alelnök

veres.eszter.adrienn@uni-nke.hu; vereseszter95@gmail.com

https://www.facebook.com/veres.eszter

Sziasztok!

Veres Eszter vagyok, harmadéves biztonság-és védelempolitika szakos hallgató. 2015 óta vagyok a NETK HÖK választmány tagja, eleinte Rendezvényszervező referensi pozícióban tevékenykedtem. Mint alelnök, szeretnék a referensek között hatékony munkamorált kialakítani, valamint a rendezvényszervező feladatokat ellátni, a kari élet színesítése érdekében. Legfőbb célom, hogy a Kari Vezetéssel, az elnökséggel, illetve az EHÖK-kel jól szervezetten együtt tudjunk dolgozni, ezzel is elősegítve a hallgatók mindennapjait.

 

 

Fodor Márk Joszipovics

Irodavezető

josziip@gmail.com

www.facebook.com/fodor.mark?fref=ts

Sziasztok!

Fodor Márk Joszipovics vagyok, biztonság és védelempolitika alapszakos hallgató. A kari HÖK-be 2016 őszén választottak be, ahol 2017 tavasza óta én töltöm be az irodavezetői tisztséget. Észrevételeitekkel és problémáitokkal nyugodtan forduljatok akár hozzám is.

 

 

Varga Róbert

Tanulmányi referens

varga.robert256@gmail.com

www.facebook.com/robert.varga.73?fref=ts

Varga Róbert vagyok, harmadéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató. A 2016-os gólyatáborban mentorként vettem részt, és ezt követően döntöttem úgy, hogy szeretnék a HÖK részévé válni.

Jelenleg a Tanulmányi Bizottság elnöke vagyok. A Bizottság fő feladata, a hallgatók tanulmányi ügyekkel kapcsolatos problémáinak orvoslása, emellett pedig a Tanulmányi Osztállyal való hatékony együttműködés. Bármilyen tanulmányi ügyet érintő kérdéssel bátran fordulhattok hozzánk, és mi igyekszünk segíteni Nektek.

 

 

Szabó Regina

Gazdálkodási és szociális alelnök, Diákjóléti Bizottság elnöke

szaboregina0220@gmail.com

www.facebook.com/reginaa.szabo?fref=ts

Szabó Regina harmadéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató vagyok. Korábban a Diákjóléti Bizottság tagja voltam, 2016. decemberétől pedig gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnökként és a Diákjóléti Bizottság elnökeként segítem a Választmány munkáját. A Bizottság alapvető feladatai közé tartozik a szociális alapú ösztöndíjak elbírálása, a szociális ügyekkel kapcsolatos hallgatói kérdések megválaszolása. Célunk a hallgatók érdekeinek hatékony képviselete, amihez elengedhetetlen egy szabályosan és átláthatóan működő Bizottság. Ha bármilyen kérdésetek van, bátran forduljatok hozzám vagy a Bizottság bármely tagjához akár személyesen, akár valamelyik online felületen.

 

 

Cziczás Péter

Kollégiumi Bizottság elnöke

peter.cziczas@gmail.com

www.facebook.com/peter.cziczas

Cziczás Péter vagyok, harmadéves nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató.

2015. őszétől vagyok tagja a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar Hallgatói Önkormányzatának, ahol azóta is tevékenykedem, jelenleg, mint a Kollégiumi Bizottság elnöke.

A Bizottság felügyeli a kollégiumi pályázatok elbírálását, elkészíti a szobabeosztásokat, közvetlen kapcsolatot teremt a kollégiumi vezetőség és a kollégista hallgatók között.

Ha úgy érzed, bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bártan!

 

 

Szabó Orsolya Réka

Kommunikációs Bizottság elnöke

szabo.orsii@gmail.com

https://www.facebook.com/orsolyareka.szabo

Szabó Orsolya Réka vagyok, másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika szakos hallgató. A NETK HÖK-ben a kommunikációs referens vagyok, így a feladataim közé tartozik, hogy a kari és egyetemi hallgatói önkormányzat által szervezett eseményekről és felhívásokról informáljalak Titeket. A miértje a jelentkezésemnek egyszerű: 8 éven át tevékenykedtem az előző iskoláimban lévő diák-önkormányzatban és szerettem amit csináltunk, hogy a tanulókért (itt hallgatókért), a közösségért dolgoztunk.

 

 

Eck Bence

Külkapcsolati Bizottság elnöke

eckbence@gmail.com

www.facebook.com/bence.eck?fref=ts

Eck Bence vagyok, a NETK HÖK külkapcsolati referense. Feladatom a karon nemzetközi vonatkozású ügyek koordinálása és a Külkapcsolati Bizottság vezetése.

Bizottságom elsődleges feladata, hogy a külföldi hallgatók életét könnyebbé tegyük az egyetemen. Főbb feladataink továbbá kapcsolattartás az ESN-nel, a Nemzetközi Irodával és természetesen a HÖK többi bizottságával.

 A karon fordítói feladatokban nyújtunk segítséget és más bizottságokhoz hasonlóan, mi is segítünk a rendezvények lebonyolításában. Ha úgy érzed, bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

 

 

Kerekes Kristóf

Választmányi Tag

hoppciri@gmail.com

www.facebook.com/hoppciri?fref=ts

Kerekes Kristóf vagyok, másodéves hallgató nemzetközi igazgatás szakon. Azért jelentkeztem a HÖK- be, mert szeretnék aktív tagja lenni az egyetemi közösségnek, és szeretném, ha megoldást tudnánk nyújtani azokra a problémákra, amik nehezítik Hallgatótársaink hétköznapjait.

Rendezvényszervezői Bizottsággal való kapcsolatfelvétel esetén forduljanak/ forduljatok a Hallgatói Önkormányzat alelnökéhez.