Választmány

Szabados Máté
elnök

Mióta az Egyetem hallgatója vagyok, aktívan részt veszek a közösségi élet keringésében. A 2017/2018-as tanévben gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnökként, a 2018/2019-es tanévtől elnökként végzem feladataimat a Hallgatói Önkormányzaton belül. A NETK HÖK-öt erős szervezeti kultúra jellemezi, tagjai pedig egységesen és felelősségteljesen végzik legfontosabb feladatukat, a társaik érdekképviseletét.

Elérhetőség: m.szabados1@gmail.com


Bagi Nikoletta Dóra

általános ügyekért felelős alelnök

Bagi Dorka, másodéves nemzetközi igazgatási alapszakos hallgató vagyok. A Hallgatói Önkormányzat munkáját 2017 őszétől segítem, s az idei tanévtől immáron a Választmány tagjaként, mint általános alelnök tevékenykedem. Az általános alelnök legfőbb feladata az elnök munkájának segítése, s a gördülékeny feladat végrehajtás és párbeszéd kialakítása a Választmány tagjai és az elnök között. Bármilyen kérdés felmerülése esetén bátran forduljatok hozzám, vagy a Választmány bármely tagjához! 

Elérhetőség: bagidorka01@gmail.com

 

Tóth Krisztina

gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnök

Tóth Krisztina vagyok, elsőéves nemzetközi igazgatási szakos hallgató és azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szerettem volna minél inkább kivenni a részemet az egyetemi életből. Gazdasági alelnökként bátran fordulhattok hozzám kérdéseitekkel különböző ösztöndíjakkal, pályázatokkal kapcsolatban. Célom, hogy jobbá tegyem hallgatótársaim egyetemi életét és minél hatékonyabban megoldást találjak problémáikra.

Elérhetőség: krisztito@gmail.com

 

Kiss Anikó

irodavezető

Sziasztok! Kiss Anikó vagyok, nemzetközi igazgatási alapszakon másodéves hallgató, 2019 februárjától a NETK HÖK Irodavezetői pozícióját töltöm be. Feladataim közé tartozik a kari HÖK dokumentációjának elő- illetve elkészítése, iratkezelés, továbbá közvetítés a hallgatók, a HÖK és az NKE adminisztrációs egységei között. Magamat egy kreatív, sokoldalú személyiségnek tartom, jó kommunikációs képességgel. Hamar megtalálom a közös hangot másokkal. Megbízható és kitartó vagyok. Törekszem a problémák gyors megoldására. Ha bármilyen probléma adódik, nyugodtan forduljatok hozzám!

 

Mészáros Kinga

kollégiumi ügyekért felelős referens

Mészáros Kinga vagyok másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató. 2017. decemberétől tevékenykedem a NETK HÖK Kollégiumi Bizottságában, novembertől pedig én töltöm be a Bizottság referensi posztját. A Kollégiumi Bizottság legfontosabb feladatai közé tartozik a kollégiumi felvételi pályáztok elbírálásának felügyelete, a szobabeosztások elkészítése, illetve a kollégiumi vezetőség és a hallgatók közötti kapcsolattartás. Bármilyen felmerülő probléma vagy kérdés esetén keressetek bizalommal!

Elérhetőség: kinga98@outlook.com

 

Szaplonczay Eufémia

tanulmányi ügyekért felelős referens

Szaplonczay Eufémia, első éves, nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató vagyok, a 2018/19-es választmány Tanulmányi Bizottságának elnöke. A Bizottság alapvető feladati közé tartozik, hogy segítséget nyújtson a tanulmányi ügyekkel kapcsolatos kérdésekre, problémákra, illetve hogy tájékoztassa a hallgatókat a tanulmányi ügyekkel kapcsolatban. Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel bátran forduljatok hozzám.

Elérhetőség: efi.szapy@gmail.com

 

Szabados Boglárka
rendezvényszervezésért felelős referens

Szabados Boglárka vagyok, harmadéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató. 2016 szeptemberétől 2017 novemberéig a Rendezvényszervező Bizottságnak a tagjaként tevékenykedtem, 2017. novembere óta pedig a bizottság referensi posztját töltöm be. Feladatom olyan események, rendezvények, programok megszervezése, amellyel a hallgatói életét színesebbé és változatosabbá tesszük. Az észrevételeiteket, ötleteiteket szívesen fogadom, hogy ezzel a Ti igényeiteknek is megfelelő programokat szervezhessünk.

Elérhetőség: szabadosbogi19@gmail.com

 

Frankó Dániel

külkapcsolati ügyekért felelős referens

Frankó Dánielnek hívnak, első éves nemzetközi igazgatási szakos hallgató vagyok, és a 2018/19-es tanévben NETK HÖK külkapcsolati ügyekért felelős referenseként állok rendelkezésre az egyetem polgárai számára. Karunk nemzetközi mivoltából kiindulva feladataimhoz kapcsolódik mind a kapcsolattartás a diákság és az egyetem vezetősége (Nemzetközi Kapcsolatok Iroda, Dékáni Hivatal) között, rendezvényszervezés, az egyetemi éveket kardinálisan meghatározó Erasmus+ lehetőségek népszerűsítése és a külföldiek mindennapjait meghatározó kérdések megválaszolása, problemáinak megoldása.

Elérhetőség: franko.daniel123@gmail.com

 

Nemcsényi Angelika

kommunikációs ügyekért felelős referens

Nemcsényi Angelika vagyok, a NETK-HÖK választmányának immár második éve tagja. Kommunikációs ügyekért felelős referensként a feladatom a veletek való kommunikáció, a social-media felületeink kezelése.

Elérhetőség: nemcsenyi.angie@gmail.com

 

Ferenczi Larisza

választmányi tag

Ferenczi Larisza vagyok, választmányi tag, első éves Nemzetközi közszolgálati kapcsolatok mesterszakos hallgató. Igyekszem tenni a hallgatók érdekében itteni tanulmányaim során, javítani a hallgatók életkörülményeit, bármilyen témáról is legyen szó. Elhivatottságot érzek az érdekképviselet iránt. Az egyik alapszakom karjának mottója az volt, hogy „Pro publico bono”, azaz „A közjóért”. Ez vezérel most engem is. Szívesen hasznosítom azt az elsajátított tudást és tapasztalatot (ez a 11. félévem az NKE-n), mely segít a különböző HÖK-ös feladatok megszervezésében, megoldásában, koncepciók megvalósításában. Bármilyen hallgatói kérdés esetén forduljatok hozzám bizalommal. Igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni nektek.