Társasjátékozva ismerhették meg egymást a hallgatók

Közel 50 hallgató vett részt a Társasjáték Esten, melyet a KRE HTK HÖK és az NKE EHÖK azért rendezett, hogy a két egyetem hallgatói jobban megismerhessék egymást. Az egész estés rendezvény sikere nyomán további közös programok szervezését tűzték ki célul.

Az NKE Orczy Úti Kollégium szerda este zenétől, mókától és kacagástól volt hangos. Egyetemünk hallgatói a néhány héttel ezelőtti kollégiumi tűzesetet követően az NKE Diószeghy Utcai Kollégiumába költözött Károli Gáspár Református egyetemi hallgatókkal ismerkedhettek meg, miközben Activityt, Dixitet, Catan telepeseit és ezekhez hasonló társasjátékokat játszottak. Külön öröm volt, hogy nemcsak a kollégiumban lakó civil karos hallgatóink, hanem honvédtisztjelölt és rendőrtisztjelölt hallgatók is becsatlakoztak a közös társasjátékozásba.

Hábel Márton, a KRE HTK HÖK közösségi programokért felelős referense így értékelte az estét: „Egy szokatlanul gördülékeny szervezési folyamat után nagy reményekkel vártam a február 27-i Társasjáték Estet. Nem kellett csalódnom, az NKE Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának segítségével remek program vált valóra. Jó volt látni hallgatótársaimat - akikkel eléggé zárt közösséget alkotunk -, ahogy egy-egy játéktábla mellett új ismeretségeket kötnek és közben láthatóan jól érzik magukat. Magam is jól szórakoztam, és hasonlóan nagy reményekkel várom a következő közös programunkat.”

Fodor Márk Joszipovics, az NKE EHÖK általános ügyekért felelős elnökhelyettese kíváncsian és nagy reményekkel várta a szerdai Társasjáték Estet. „Az online egyeztetések során alapvetően pozitív kép alakult ki bennem a károlis hallgatókról, amiben teljesen megerősített a közös programunk”- mondta, majd hozzátette, nagyon jól érezték magunkat a résztvevők, mindkét fél maximálisan nyitott volt. A rendezvény jó alapot biztosít a további együttműködéshez, közös programokhoz, melyekből biztosan lesz még számos az elkövetkezendő időszakban.

Szöveg & Fotó: NKE EHÖK