Kommunikáció

Az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgató Önkormányzata több szakterületen képviseli az intézmény hallgatóit. Nem elég azonban az érdekképviseleti munka elvégzése, az ezekkel kapcsolatos információkat el is kell juttatni a hallgatókhoz. A hallgatók informáltságának biztosításáért, az egyetem kommunikációs tevékenységének támogatásáért továbbá a kari Hallgatói Önkormányzatok ilyen típusú feladatainak koordinálásáért a szervezet Kommunikációs referense felel. Utóbbiból kifolyólag alapvető feladata a kari kommunikációs referensek koordinálása.

Feladatkörébe tartozik az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat hírnevének gondozása, arculata és külső megjelenése, hivatalos fórumainak kezelése. Kapcsolatot tart a karok kommunikációért felelős tisztségviselőivel, valamint a hallgatói szervezetekkel. A cél mindenekelőtt egy egységes és hatékony kommunikációs rendszer kialakítása és működtetése. További feladatai közé tartozik az egyetemi szintű események és rendezvények kommunikációs kampánya és az EHÖK belső információáramlásának elősegítése.

******************************************************************************************************************

A Magyar Akkreditációs Bizottság 2016 november 7-8.-án intézményünkben végez akkreditációt.

Az eddigi MAB gyakorlat szerint a látott képzések minőségének értékelésében a látogatás egyik fontos, informatív eleme a hallgatók véleményének megismerése.

A vizsgálat keretein belül az Egyetemi és a Kari Hallgatói Önkormányzatok szeretnék, ha az Akkreditációs Bizottság sokkal átláthatóbb, és széleskörűbb képet kapna a hallgatói véleményekről.

Kérünk Benneteket, hogy segítsétek a Bizottság munkáját azzal, hogy kitöltitek az alábbi kérdőívek közül a Ti képzési formátokra vonatkozót.

NKE-AKK-alapszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RXW2WBH

NKE-AKK-mesterszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RFXSQY2

NKE HKK alapszak
https://fr.surveymonkey.com/r/R3YFY2L

NKE HKK mesterszak
https://fr.surveymonkey.com/r/R366V2P

NKE NETK alapszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RGVSN2X

NKE NETK mesterszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RG9P33R

NKE RTK alapszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RG2VCZK

NKE RTK mesterszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RGSFP6G

NKE NBI alapszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RBXNJMC

NKE NBI mesterszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RB38SKD

NKE KVI alapszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RBZVQF7

NKE KVI mesterszak
https://fr.surveymonkey.com/r/RH7R2BP

Köszönjük a kitöltést,
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat