Önkéntes gyakornoki lehetőség

Kedves Hallgatótársaink!

A Golgota Gyülekezet Szeretetszolgálata lelkes, összeszedett, belevaló, jól szervező, és gondolkodni szerető gyakornokát/gyakornokait keresi!

Ez a felhívás Nektek szól, ha úgy gondoljátok, szeretnétek (többet) tenni azért, hogy a világ, benne a közvetlen környezetetek egy jobb hely legyen.
Nektek szól, ha megérint benneteket a szegénység, hajléktalanság, nélkülözés. Ha nem gondoljátok, hogy ezek a világ természetes velejárói, nincs mit tenni ellenük.
Nektek szól, ha úgy gondoljátok, van lehetőségetek tenni azokért az emberekért, akiket ezek a problémák érintenek.

Jelentkezéseteket Novák Andrásnak az alábbi e-mail címen tudjátok elküldeni: szeretetszolgalat@golgota.hu

Elvégzendő feladatok:

  • pályázatok felkutatása
  • részvétel a program napi életében, és fejlesztésében
  • adomány-szervezés
  • szervezési feladatok
  • hasonló, a világban jelen lévő programok felkutatása
  • ha van rá indíttatásod, akár szociális munka is a részt vevő emberekkel

Kiemelt projektjük a Vissza Közénk, melyben egykor hajléktalan emberek teljes talpra állását segítik. Ők most lakásban laknak, coach foglalkozik velük. Más, emberhez méltóbb az életük, újra van reményük, a programunknak is köszönhetően. Eddigi leglátványosabb eredményük, hogy egy közösségi gyűjtés során egymillió Forinthoz jutották, melyet száz százalékban az ő képzésükre, és egyéb segítésükre kell fordítanunk (pl fogászat). Illetve, az egyik lakójuk most úgy néz ki, a segítségükkel talpra fog állni, mert jó álláshoz jutott!

Ez a gyakornoki lehetőség szolgálatot jelent, bérezést egyelőre nem tudunk kínálni, hiszen mi magunk is önkéntesként építjük a programot. Heti szinten nagyjából 10 óra elfoglaltságot jelent, hosszú távon, vagy akár határozott idejű megállapodásként is. Amennyiben a közös munka jól sikerül, nagy örömmel írunk majd referenciát számodra a munkádról. (A későbbiekben, amint anyagi lehetőségeink megengedik, fizetett munkaerőt szeretnénk alkalmazni.)

Ha szeretnétek látni emberek életének megváltozását, talpra állását, és ehhez szívvel – tehetséggel - munkával hozzá is járulnátok, jelentkezzetek gyakornoknak!

Jelentkezzetek még ma!

NKE EHÖK