Smaller Earth - Work and Travel Programok

Nyári diákmunka Amerikában 

Fedezd fel a világot és önmagad!

Smaller Earth - Work and Travel programok

 

Jelentkezz arra a programra, amelyiknél leginkább megdobban a szíved és már jöhetsz is az egyik soron következő ingyenes, online tájékoztatónkra!

Utazás, nyelvgyakorlás, barátok a világ minden tájáról, önismereti fejlődés, külföldi tapasztalatszerzés, új városok és kultúrák felfedezése - ez mind egyszerre!

Készen állsz életed kalandjára?

Jelentkezz most, hogy ott lehess a nyáron!

A Smaller Earth által kínált programok:

 

Camp Leaders - Amerikai nyári diákmunka gyerektáborban

3 hónap egy amerikai gyerektáborban fix fizetéssel, szállással és ellátással. Ha szeretnél egy vidám csapat része lenni, angolt gyakorolni és a megkeresett zsebpénzedből beutazni Amerikát, akkor a Camp Leaders programot neked ajánljuk.

https://www.campleaders.com/hu/

 

 

Resort Leaders - Amerikai nyári diákmunka szállodában

A világ élvonalába tartozó szállodákban szerezhetsz munkatapasztalatot, élményeket és barátokat a világ minden tájáról. Ha szeretnél jobban belelátni egy amerikai szálloda életébe és gyakorolni az angol nyelvet akkor itt a helyed!

https://www.resortleaders.com/hu

 

Camp Canada - Nyári munka egy kanadai gyerektáborban

Töltsd az egész nyarat Kanadában. A Camp Canada kulturális csereprogrammal már ez is lehetséges. Dolgozz gyerekfelügyelőként egy kanadai gyerektáborban, majd az ott keresett zsebpénzedből utazz kedved szerint.

https://www.smallerearth.com/hu/programok/camp-canada

 

 

Itthon keresel munkát? - Resort Leaders Home diákmunka

Mostantól akkor is segíteni tudjuk utadat, amikor itthon vagy. Legtöbb programunknál előnyt jelent, ha már van releváns szakmai tapasztalatod. Építs karriert az ingyenes Resort Leaders Home közvetítő szolgáltatásunkkal. Ezzel a lehetőséggel diákmunkát, vagy szakmai gyakorlatot szerezhetsz turizmus-vendéglátás területen hazai partnereink egyikénél.

https://www.resortleaders.com/hu/diakmunka-es-szakmai-gyakorlat-itthon