HÖOK Tehetségmentor Program - Jelentkezz Te is mentoráltnak!

Kedves Hallgatótársunk!

 

Jelentkezz Te is mentoráltnak a HÖOK Tehetségmentor Programjába!

 

A 2021/2022-es tanévben is folytatódik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor Programja. Az általuk létrehozott hálózat összekapcsolja a tehetséggondozás szereplőit –  a felsőoktatási intézményeket és azok tehetséggondozási programjait, az OTDK-t, a kari TDK-kat, szakkollégiumokat –  az elsőéves hallgatókkal. A kortárssegítésen alapuló rendszerben a tehetséges hallgatók szakmai előmenetelét a jövőben az oktatók és a tudományos munkatársak mellett Tehetségmentorok is segítik.

 

Miért jó ez Neked? Mert egy olyan felsőbb éves hallgató segíti a belépésedet a kari tudományos életbe, aki saját maga is megjárta azt az utat elsőévesként, ami előtted áll, és egy olyan közösségben aknázhatod ki a benned rejlő lehetőségeket, amely hozzád hasonló tehetséges fiatalokból áll.

 

Miben segítenek? Képzéseket szerveznek a számotokra, amelyek során számos területen fejlődhettek. Közelebb hozzák hozzátok az ösztöndíj-lehetőségek, pályázatok megismerését. Mentoraik révén szakmai segítséget nyújtanak nektek, bemutatják az intézményekben megvalósuló tehetséggondozó programokat, személyre szabott, a fejlődéseteket segítő munkaterveket készítenek a mentoraikkal közösen, segítenek a kutatásokba való bevonásátokban, hogy az egyetem ne csak a kötelező szemináriumi munkáról és előadásokról szóljon. A szakmai programok mellett természetesen a közösségkovácsoló események sem maradhatnak ki.

 

Jelentkezz, ha: Úgy érzed, hogy hogy szeretnél komolyabban foglalkozni a szakterületeddel, konferenciákon előadni, publikálni, esetleg a demonstrátorság, majd a doktori képzés szerepel a távlati terveid között, vagy egyszerűen csak úgy gondolod, tehetséges vagy valamilyen tudományterületen. 

 

A programba való jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

http://tmp.hook.hu/hu/registration

 

Jelentkezési időszak:

2021.09.28-tól - 2021.10.15-ig

 

Jelentkezzetek Ti is mentoráltnak!

 

NKE EHÖK